Foto: Sarah Stier/Noah K. Murray-USA Today Sports

Medan du sov: Jorge Masvidal öppen för möte med legendaren

✅ "Krossa hans ansikte"

BMF-mästaren Jorge Masvidal uppnådde stjärnstatus när han under slutet av förra året tog hem en imponerande vinst mot Nate Diaz.

Det var under UFC 244: Masvidal vs. Diaz som de två veteranerna möttes om det specialdesignade bältet. Masvidal kontrollerade matchen ståendes med sparkar och slag, som skakade och öppnade upp Diaz.

Såren över Stockton-sonens ögon tvingade läkarna att bryta matchen mellan tredje och fjärde ronden.

Sarah Stier-USA TODAY Sports

Efter matchen har Masvidal fått utmaningar från alla håll och kanter – men har ännu inte nappat på någon av dem. Däremot har han en egen idé om vem han vill “återuppliva”, för att sedan “krossa hans ansikte”.

I en intervju med Submission Radio berättar Masvidal att han gärna möter legendaren Georges St-Pierre. Även om “Gamebred” självklart respekterar “GSP” – gör tävlingsmänniskan i honom att han vill ge legendaren stryk.

GSP imponerade på Masvidal när han, efter att ha varit pensionerad i flera år, kom tillbaka och erövrade mellanviktstiteln från Michael Bisping.

Han inser också att ett möte med en fighter av kanadensarens kaliber kräver “det bästa training campet någonsin, helt isolerad med tunnelseende”.

Vad tror du om ett möte mellan Jorge Masvidal och Georges St-Pierre? Vem vinner?


“Violent Bob Ross” klar för comeback

Luis Pena är en av de mest populära TUF-deltagarna under de senaste åren. Hans färgglada personlighet gjorde honom mycket omtyckt under den senaste säsongen av reality-serien.

I sin senaste match åkte han på sin andra förlust i UFC – återigen via delat domslut. Den 29:e februari kliver han Pena återigen in i buren på UFC Norfolk där han tar sig an den obesegrade Alex Munoz.

Munoz kommer till matchen med sex raka vinster och gör sin UFC-debut. Detta rapporterar MMAFighting.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara