Medan du sov: Här konfronteras Jorge Masvidal – av UFC-mästaren

✅ Se när stjärnorna ryker ihop! ✅ ”Vad ska han göra - krama mitt ben?”

Det gick hett till mellan Kamaru Usman och Jorge Masvidal under natten. De två stötte på varandra vid Super Bowl Radio Row och hamnade i en konfrontation.

I videon kan man se mästaren Usman vädja till Masvidal att göra något, istället för att bara snacka. Något som de båda gjorde mycket av den senaste tiden.

View this post on Instagram

A post shared by Ariel Helwani (@arielhelwani) on

Masvidal rör dock inte en fena utan menar att han aldrig skulle attackera någon som är gipsad. Han slänger dessutom ut ett antal slängkyssar till Usman.

“The Nigerian Nightmare” har inte fightats sedan han försvarade sin titel mot Colby Covington i slutet av förra året. Även Masvidal har varit på sidlinjen sedan han tog hem BMF-titeln mot Nate Diaz, i sin tredje fight under ett och samma kalenderår.

2019 var utan tvekan Masvidals bästa i karriären då han tog hem tre raka avslut mot toppmotstånd. Spana in videon konfrontationen mellan stjärnorna nedan!


Relaterat


Ex-mästaren ber om ursäkt – efter osmakliga skämtet

I mars får Joanna Jedrzejczyk chansen att återta sin tron när hon möter den regerande stråviktsmästaren Weili Zhang.

Inför mötet tog Jedrzeczyk till sociala medier och skickade en meme till mästaren. I inlägget, som sedan tagits bort, hade en skyddsmask photoshoppats över den forne mästarens ansikte, på grund av den rådande Coronavirus-epidemin.

Detta var inget som föll mästaren i smaken och kinesiskan skickade omgående ett svar tillbaka att situationen inte är något att skämta om.

“Att skämta om tragedier visar vilken typ av människa man är. Folk dör, någons pappa, mamma och barn. Säg vad du vill om mig om du tror att du blir starkare av det, men skämta inte om denna situationen.

Jag önskar dig all hälsa till sjunde mars. Ses snart.”

Under natten bad Jedrzejczyk om ursäkt för det nu borttagna inlägget via Instagram Stories.

“Hey champ. Hey Weili. Jag ber om ursäkt om du blev ledsen, men jag skulle aldrig skoja om sjuka människor eller ett virus. Jag ville inte göra dig upprörd. Tyckte bara det var en rolig internet meme. Så förlåt, vi ses i mars. Var inte så känslig, OK?”

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...