Dubbla personligheter? Jorge Masvidal sågar Kamaru Usman – i ny succévideo

✔ "57 olika personligheter och ingen gör sig på TV"

Det är svårt att ifrågasätta Jorge Masvidal när det kommer till att hajpa upp sina matcher.

Nu har också “Gamebred” satt ihop en video om welterviktmästaren Kamaru Usman – och hans “olika personligheter”. Klippet har blivit en succé, och har i skrivande stund nästan 700,000 visningar på ett dygn.

Relaterat: Jorge Masvidal trotsar nya regeln – tar heder och ära av Colby Covington!

De två antagonisterna väntas göra upp om mästarbältet i en högintressant titelmatch. Nu återstår det att se om Masvidals senaste videohån lämnas obesvarat, då de båda stjärnorna har turats om att förolämpa varandra på sociala medier.

 – Kamaru Usman har 57 olika personligheter och ingen av dem gör sig på TV, skriver Masvidal på sin Youtube-kanal.

 

Nyligen har det ryktats om att de båda skulle mötas redan den 18 april, på det ifrågasatta UFC 249. Både Masvidal och Usman gick nämligen ut på Twitter och erbjöd sig att rädda eventet – genom att ersätta huvudmatchen mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson.

De planerna verkar dock ännu inte ha resulterat i någonting. Istället har både Masvidal och Usman anklagat varandra för att ha tackat nej till medverkan på UFC 249.

Tre raka knockoutvinster för Jorge Masvidal

Relationen mellan de två stjärnorna är infekterad, vilket vi fick se prov på i samband med Super Bowl tidigare i år. De båda welterviktarna fångades nämligen på video under en het ordväxling.

Detta fick UFC-bossen Dana White att gå i taket, då han menar att de uppförde sig som två neandertalare – och därmed skadade UFC:s image.

Jorge Masvidal har inte bara varit aktiv på sociala medier under den senaste tiden. Under 2019 radade han upp tre knockoutvinster mot namn som Darren Till, Ben Askren och Nate Diaz. 

Härnäst väntar alltså Masvidals första titelmatch men något datum är ännu inte spikat.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jorge MasvidalSenaste Nytt

Svara