Jorge Masvidal ger kaxigt svar på tal – efter Leon Edwards utmaning

✅ Hånet - efter storvinsten: "Stor skillnad ..."

Jorge Masvidal blev i helgen utmanad – av Leon Edwards. Detta efter att “Rocky” besegrade Rafael dos Anjos via enhälligt domslut i huvudmatchen på UFC on ESPN 4.

Edwards, som nu har vunnit hela åtta matcher i rad, riktade utmaningen mot Masvidal i sin segerintervju inne i buren.

– Det finns en liten vessla som kallas Jorge Masvidal – acceptera matchen så kör vi! Du är inte på min nivå, sa Leon Edwards bland annat.

Jorge Masvidal säger sig ha blivit lovad titelchans

Masvidal har dock ingen lust att möta Edwards, som istället hånas av “Gamebred.”

– Stor skillnad mellan att få topprankade motståndare att somna och att få fansen att somna, skriver Jorge Masvidal (via Twitter):

Masvidal, som senast kammade hem en historisk knockoutvinst mot Ben Askren, har istället sina ögon på welterviktsmästaren Kamaru Usman. Han säger sig dessutom ha blivit lovad en titelchans.

– För att klargöra så blev jag lovad en titelchans efter att jag besegrade Askren och den planerar jag att inkassera. Utmana mig inte mer innan jag får det där bältet, skriver han i en annan tweet:

Hamnade i slagsmål i London

Masvidal och Edwards var som känt inbladade i ett slagsmål backstage efter UFC London, när Edwards utmanade Masvidal medan han stod mitt i en intervju. Masvidal gick då omedelbart ifrån intervjun med händerna bakom ryggen – innan han drämde till Edwards med ett antal slag.

Masvidal påstod efteråt att Edwards “three piece and a soda,” alltså slagen som engelsmannen fick ta emot, var i självförsvar. Citatet blev genast blev en ny klassiker och en match mellan de två vore onekligen stor, i synnerhet nu när Masvidal är hetare än någonsin.

Kategorier
Jorge MasvidalLeon EdwardsSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara