Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports / Skrämdump / Joshua Dahl-USA TODAY Sports

Jorge Masvidal kan möta rivalen – om Nate Diaz hoppar av

✅ Uppgifter: Står redo som ersättare

Det verkar som att den världsledande MMA-organisationen har en plan B, om det faktiskt blir så att Nate Diaz missar superfighten mot Jorge Masvidal på UFC 244.

Enligt uppgifter ska nämligen världsfyran Leon Edwards ha fått betalt för att träna och hålla sig förberedd, som potentiell ersättare för galan. Detta rapporterar MMA-journalisten Chisanga Malata (via Twitter):


LÄS MER: BOMBEN: Nate Diaz missar megafighten – på grund av dopingtest!

LÄS OCKSÅ: Jorge Masvidal utnämner sig själv till “baddest motherf***er”


Hamnade i slagsmål på UFC 244

Masvidal vs. Edwards är en potentiell fight som redan har diskuterats tidigare, efter en incident på UFC London tidigare i år där de hamnade i slagsmål backstage.

Men det återstår som sagt att se vad som faktiskt händer med Masvidal vs. Diaz, då det inte verkar helt och hållet klart att BMF-titelfighten faktiskt är inställd ännu.

Håll utkik på MMAnytt.se för senaste nytt om UFC 244!

Vore Leon Edwards en bra ersättare mot Jorge Masvidal, om Nate Diaz missar matchen? Kommentera!

Kategorier
Senaste NyttUFC 244

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara