Jorge Masvidal öppen för flera matcher – Allt för en ny titelchans!

✔ "Colby Covington har anlitat poliser för beskydd"

Jorge Masvidal är villig att göra allt och möta alla för att få en ny titelchans i UFC.

Publikfavoriten och BMF-mästaren Masvidal hade ett utmärkt 2019 med tre raka segrar via avslut. Han fick sedan på kort notis en titelchans mot den regerande welterviktsmästaren Kamaru Usman och förlorade ett enhälligt domslut. Masvidal vann dock den första ronden och med tanke på att han tog matchen med mindre än en veckas varsel var det många fans som trodde att han skulle ha en bra chans att vinna om de möttes igen.

Det andra mötet mellan Usman och Masvidal skulle dock sluta illa för BMF-mästaren – som blev brutalt knockad i den andra ronden.

Nu har Masvidal tagit till sociala medier för att tala med fansen och han uttrycker tydligen sin vilja att göra det som krävs för att återfå en titelchans. Han är bland annat öppen för returmatcher mot publikfavoriten Nate Diaz och forne titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson. Dessutom välkomnar han potentiella möten med ärkerivalen och forne träningskamraten Colby Covington och superstjärnan Conor McGregor.

Se Masvidals många svar till fansen om potentiella matcher nedan!


HETAST JUST NU


Masvidal: “[Covington] har anlitat poliser för beskydd”

 

 

Tror du Jorge Masvidal får en ny titelchans i UFC?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...