Jorge Masvidals oväntade vändning – öppnar upp för returmöte

✔ Managern: "Masvidal klar för en ny fight..."

UFC-stjärnan Jorge Masvidal är hetare än någonsin. Efter att ha radat upp tre raka knockoutvinster är det nu många i MMA-världen som vill se “Gamebred” i en titelmatch mot den nuvarande welterviktsmästaren Kamaru Usman.

Just därför är det något överraskande att Masvidal nu själv går ut på sociala medier – där han riktar fokus åt ett annat håll. Masvidal verkar nämligen intresserad av ett returmöte mot hans tidigare motståndare Nate Diaz.

I det senaste mötet mellan de två publikfavoriterna var det inte bara äran som stod på spel. Vinnaren kröntes nämligen till UFC:s “baddest motherf*cker” och fick ta emot det unika BMF-bältet från superstjärnan Dwayne “The Rock” Johnson.

Masvidal gick vinnande ur den fighten efter ett kontroversiellt domarstopp i tredje ronden. Nu verkar det som att 35-åringen kan tänka sig att försvara sitt BMF-bälte mot Diaz i ett returmöte.

Den omtyckte Stockton-fightern var inte sen med att acceptera Masvidals utmaning.


LÄS MER: Joe Rogan bryter tystnaden – om sin superdeal med Spotify  

LÄS ÄVEN: Jon Jones hånar Nate Diaz – får obarmhärtigt svar på tal 


Managern bekräftar: “Masvidal klar för en ny fight”

Masvidals manager Abraham Kawa bekräftar nu (via MMAjunkie) att Masvidal är klar för en ny fight och att motståndaren kommer att presenteras inom kort.

– Vi kommer snart att meddela vem Masvidal möter härnäst, säger Kawa och fortsätter:

– Jag vill inte avslöja för mycket, men jag kan säga att när Jorge (Masvidal, reds. anm.) väl har bestämt sig för något, så är det också det som kommer att ske. Vi får se vad som händer men jag kan inte säga för mycket just nu, mer än att det kommer bli en roligt fight, avslutar Kawa.

Enligt Kawa så har Masvidal redan påbörjat ett förberedande läger för sin nästa fight. Med andra ord lär det inte dröja länge innan vi får reda på vem Masvidal ska möta härnäst. Följ utvecklingen här på MMAnytt.se! 


LÄS MER: Conor McGregor erbjuds titelmatch – i weltervikt 

LÄS ÄVEN: Han påstår sig möta Mike Tyson: “Det är officiellt” 


Vem ser ni helst att Jorge Masvidal möter härnäst? Kommentera!

Kategorier
Senaste Nytt

Svara