Foto: Mazdak Cavian

Jorge Masvidal skickar ett tack till Nate Diaz

Efter Nate Diaz seger i welterviktsmötet mellan honom och Conor McGregor, skickar lättviktaren Jorge Masvidal ett tackmeddelande till Nate Diaz via Twitter.

Under helgens UFC 196 besegrade Nate Diaz något otippat sin motståndare Conor McGregor i en welterviktsmatch via submission. Någon som bettat på högoddsaren Diaz var tydligen UFC-kollegan Jorge Masvidal som nu skickar ett tack till Diaz. Via sin Twitter skriver Masvidal att han är skyldig Diaz en middag då han vann 5700 dollar, drygt 48 000 svenska kronor, på Stocktonfighterns seger.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jorge MasvidalSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Dave G’dell
  10 March 2016 at 03:07

  Önskar jag hade bettat mer! Undrar dock om han drygar sig, lär ju inte missat att Diaz är vegan…

  • Jens ☠
   11 March 2016 at 01:01

   Diaz äter både fisk och ägg förståss. Enligt joe rogan i senaste podden (med chris bell och kingen mark bell)

   • Dave G’dell
    11 March 2016 at 01:19

    Hm.. Nate säger själv i en intervju att han varit vegan sedan han var 18 och kör mestadels raw food. Även om han inte är uppfinnare av Alfapet, hoppas jag han har koll på vad ordet innebär! Båda bröderna polar ju med Jake Shields, som också är veg.

  Svara