VIDEO: Jorge Masvidal träffar Donald Trump på UFC 264: “Ge honom mycket pengar!”

✔ Före detta presidenten med en uppmaning till Dana White!

Jorge “Gamebred” Masvidal var en av alla de kändisar som var närvarande vid buren under det stjärnspäckade mötet på UFC 264. En annan känd person som var närvarande var USA:s tidigare president Donald Trump, som verkar ha en särskild förkärlek för Masvidal.

UFC:s welterviktsfighter och innehavare av “BMF”-bältet Masvidal har alltid varit högljudd i sitt stöd för Trump och vice versa.

I en nytagen video från UFC 264 kan man se den före detta republikanske presidenten söka upp Masvidal för att hälsa på honom personligen.

Trump ses inledningsvis leda ett följe tillsammans med Dana White där han blir guidad genom arenan. När Masvidal plötsligt dyker upp avslöjade White att de hade letat efter honom. Trump passade på att berömma Masvidal och skickade en uppmaning till UFC-chefen.

– Duktig mästare! Ge honom mycket pengar, sade Trump.


HETAST JUST NU


Donald Trump tackade nyligen Jorge Masvidal under ett möte!

Masvidal öppnade upp om sina politiska åsikter inför det amerikanska valet förra året och avslöjade att han stödde Trump för omval. Sedan dess har Masvidal förblivit en lojal anhängare av Trumps valkampanj och har dykt upp vid olika valmöten.

Masvidal var också en gästtalaren vid evenemanget “Fighters Against Socialism” på Wings Over Miami Museum tillsammans med den före detta presidenten. Trump har i gengäld offentligt tackat Masvidal för hans orubbliga stöd vid flera tillfällen. Han gratulerade till och med Masvidal för hans knockout av Ben Askren i ett av sina presidenttal.

Han berömde nyligen Masvidal under ett tal den 4:e juli i Sarasota, Florida. Trump tackade “Gamebred” för den support han givit republikanerna i Miami.

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jorge MasvidalNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...