Jorge Masvidal trotsar nya regeln – tar heder och ära av Colby Covington!

✔ Superstjärnan TOTALSÅGAR klubbkamraten!

Nyligen meddelade den framgångsrika MMA-klubben American Top Team i Florida att man förbjuder trash talk mellan klubbmedlemmar. Den nya regeln, som av allt att döma kom till på grund av den kontroversielle figuren Colby Covington, är dock inget som superstjärnan Jorge Masvidal verkar bry sig om.

Iallafall inte när det kommer till just Covington – som själv har gjort sig känd genom att förolämpa allt och alla.

Covington och Masvidal var tidigare vänner som tränade ihop. De har fortfarande ATT-fighters bägge två – men den senaste tiden har welterviktarna utvecklat en rivalitet och avsky mot varandra. Och trots gymägaren Dan Lamberts försök att lugna ner skitsnacket inom klubben, så fortsätter nu Masvidal att ta heder och ära av Covington.


RELATERAT: Extrema tilltaget: Så ska bråken stoppas – på stjärngymmet


– Fuck Coby [sic!]. Den mest ömtåliga och känsliga mannen i UFC:s historia. Jag kan inte sparkas ut från klubben för den här regeln var bara för fighters. Inte skrevsniffare som får sin käke bruten av andra skrevsniffare. American Top Team, vi alla vet att den här snubben inte är någon fighter, skriver Jorge Masvidal på Twitter, som svar på en nyhetsartikel om den nya klubbregeln mot trash talk.

Jorge Masvidal väntas fightas om nytt UFC-bälte

Masvidal var senast aktuell på UFC 244 i New York, där han i november besegrade Nate Diaz via TKO för att vinna ett unikt UFC-bälte. Med segern lade nämligen “Gamebred” beslag på organisationens specialtillverkade BMF-bälte – en titel som erkänner honom som UFC:s tuffaste jävel, eller rättare sagt “baddest motherf*cker”.

Den extraordinära titelvinsten markerade Masvidals tredje raka vinst under 2019 och bidrog starkt till att höja hans stjärnstatus. Efter flera olika utmärkelser som “årets fighter” väntas han härnäst fightas om världstiteln, som hålls av den regerande mästaren Kamaru Usman.

Usman var senast aktuell mot just Covington – en fight som mästaren vann genom teknisk knockout i den femte och sista ronden.


LÄS MER: Jorge Masvidal till brutal attack mot Kevin Lee – efter märkliga avslutet

LÄS OCKSÅ: Jorge Masvidals hälsning – till svenske profilen: “Tror du jag glömt?”


Du har väl inte missat MMAnytts exklusiva intervju med Masvidal i Las Vegas? Spana in videon nedan (via YouTube):

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Colby CovingtonJorge MasvidalSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...