Jorge Masvidal kan hoppa in på UFC 245 – här är hans krav

✅ "Dana White kommer inte att gilla det"

Jorge Masvidal är hetare än någonsin efter helgens seger mot Nate Diaz på UFC 245.

“Gamebred” tog hem matchen via TKO efter att läkaren stoppat tillställningen mellan den tredje och fjärde ronden, och blev den förste någonsin att bärga hem det nya “BMF”-bältet.

Läs mer: Superfighten slutar i antiklimax – Jorge Masvidal tar hem segern efter GALET krig!

“Dana White kommer inte att gilla det”

Nu uppger Masvidal att han kan tänka sig att delta på den kommande storgalan UFC 245 i december. En av galans huvudmatcher är titelmötet i weltervikt mellan Kamaru Usman och Colby Covington – och Masvidal säger att han är villig att “vara hjälte” och agera ersättare ifall någon av de båda tvingas ställa in matchen.

UFC-stjärnans krav? En rejäl summa pengar.

– Jag kan vara hjälten de behöver men inte förtjänar. Men då får de ta fram checkhäftet som de aldrig gjort förut. Mina händer är helt j*vla förstörda, säger Masvidal på presskonferensen efter UFC 244.

Läs också: Masvidal vs Diaz: MMA-proffsen RASAR – mot kontroversiella stoppet

– Dana White kommer inte att gilla siffran, och inte UFC heller. Om någon av de där mesarna skadar sig så kommer de att vara tvungna att betala mig, fortsätter “Gamebred”.

UFC 245 går av stapeln den 15 december i Las Vegas, och innehåller inte mindre än tre titelmatcher. Även svenske Daniel Teymur är klar för galan – kolla in det senaste matchkortet här!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...