Jorge Masvidal ville inte göra reality-serien: “Jag hade hamnat i fängelse!”

✔ "Det finns inga pengar i världen som kan få mig att utså den idioten!"

Det visar sig att Jorge “Gamebred” Masvidal aldrig var intresserad av att medverka i The Ultimate Fighter mot rivalen och före detta träningskamraten Colby Covington.

När UFC annonserade att reality-serien TUF skulle komma tillbaka var det mycket som pekade på att de två coacherna för säsongen skulle vara Masvidal och Covington. Men när UFC meddelade att de skulle återvända till Jacksonville för att ha en gala med publik, bokade de in ett returmöte mellan Masvidal och mästaren Kamaru Usman.

Detta innebar att “Gamebred” inte längre fanns tillgänglig för att spela in programmet och Covington står nu utan motståndare. De nya coacherna för årets säsong av The Ultimate Fighter kommer istället att vara fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski och topprankade Brian “T-City” Ortega. De kommer att coacha atleter i både bantamvikt och mellanvikt.

Volkanovski och Ortega skulle redan ha gått en match mot varandra på UFC 260 i slutet av mars. Men på grund av att Volkanovski testade positivt för covid-19 behövde fajten ställas in. Nu väntar de två på ett nytt datum för att möta varandra.


HETAST JUST NU


Jorge Masvidal om varför han inte ville coacha TUF!

I en intervju med ESPN informerade Masvidal att det inte fanns någon chans i världen att han skulle ställa upp som coach mot Covington. Han menar på att det aldrig kom något officiellt erbjudande och att det hela var ett resultat av att flera UFC-atleter hade gått ut med utmaningar till honom.

– Jag fick aldrig något officiellt erbjudande. Det var bara massa saker som slängdes ut i luften. Alla skickade utmaningar till mig och försökte få en match. Att jag skulle vara en coach mot Covington fanns inte på kartan för jag hade definitivt blivit arresterad!

– Det finns inga pengar i världen som kan få mig att utså den idioten under sex veckor. Det hade slutat med att jag hade hamnat i fängelse och det är något som jag vill undvika!

Masvidal är inplanerad att möta Usman den 24 april i Jacksonville, Florida. Det är ett returmöte och mästarbältet i weltervikt står på spel. Masvidal har inte gått någon match sedan deras senaste sammandrabbning. Usman har däremot gått en match mot Gilbert Burns som han vann via TKO i tredje ronden.

 

Hade du hellre sett Masvidal och Covington som coacher i TUF?

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jorge MasvidalNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...