Jorge Masvidal ville inte göra reality-serien: “Jag hade hamnat i fängelse!”

✔ "Det finns inga pengar i världen som kan få mig att utså den idioten!"

Det visar sig att Jorge “Gamebred” Masvidal aldrig var intresserad av att medverka i The Ultimate Fighter mot rivalen och före detta träningskamraten Colby Covington.

När UFC annonserade att reality-serien TUF skulle komma tillbaka var det mycket som pekade på att de två coacherna för säsongen skulle vara Masvidal och Covington. Men när UFC meddelade att de skulle återvända till Jacksonville för att ha en gala med publik, bokade de in ett returmöte mellan Masvidal och mästaren Kamaru Usman.

Detta innebar att “Gamebred” inte längre fanns tillgänglig för att spela in programmet och Covington står nu utan motståndare. De nya coacherna för årets säsong av The Ultimate Fighter kommer istället att vara fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski och topprankade Brian “T-City” Ortega. De kommer att coacha atleter i både bantamvikt och mellanvikt.

Volkanovski och Ortega skulle redan ha gått en match mot varandra på UFC 260 i slutet av mars. Men på grund av att Volkanovski testade positivt för covid-19 behövde fajten ställas in. Nu väntar de två på ett nytt datum för att möta varandra.


HETAST JUST NU


Jorge Masvidal om varför han inte ville coacha TUF!

I en intervju med ESPN informerade Masvidal att det inte fanns någon chans i världen att han skulle ställa upp som coach mot Covington. Han menar på att det aldrig kom något officiellt erbjudande och att det hela var ett resultat av att flera UFC-atleter hade gått ut med utmaningar till honom.

– Jag fick aldrig något officiellt erbjudande. Det var bara massa saker som slängdes ut i luften. Alla skickade utmaningar till mig och försökte få en match. Att jag skulle vara en coach mot Covington fanns inte på kartan för jag hade definitivt blivit arresterad!

– Det finns inga pengar i världen som kan få mig att utså den idioten under sex veckor. Det hade slutat med att jag hade hamnat i fängelse och det är något som jag vill undvika!

Masvidal är inplanerad att möta Usman den 24 april i Jacksonville, Florida. Det är ett returmöte och mästarbältet i weltervikt står på spel. Masvidal har inte gått någon match sedan deras senaste sammandrabbning. Usman har däremot gått en match mot Gilbert Burns som han vann via TKO i tredje ronden.

 

Hade du hellre sett Masvidal och Covington som coacher i TUF?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Jorge MasvidalNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Khamzat vs. Li

Lördag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO
2.50
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...