Jose Aldo screenshot
Jose Aldo screenshot

Jose Aldo kallar Henry Cejudo för dvärg – i ny vapenfylld promo

✅ Aldo tar det till nästa nivå!

Den före detta fjäderviktsmästaren Jose Aldo må ha förlorat sin bantamviktsdebut under helgens UFC 245, men han kom ändå ut med flaggan i topp då han just nu blir behandlad som vinnare.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

UFCs president Dana White var en av dem som uttalade sig i Aldos favör efter brasilianarens bantamviktsdebut, och det gjorde även divisionsmästaren Henry Cejudo.

Dubbelmästaren Cejudo gjorde även slag i saken och släppte en uppmärksammad promo där han utnämnde sig till Kungen av Rio och utmanade Aldo till en titelmatch i Brasilien.

Det skulle inte dröja länge innan Cejudo fick ett svar från Aldo, och resultatet är… intressant. Med ett antal kraftfulla vapen och förstklassig video-redigering så kallar den före detta fjäderviktsmästaren Cejudo för “Snövits dvärg” och uppmanar honom att skriva på kontraktet för att slåss:

 – Jag är Kungen av Rio och du är Snövits säkerhetsvakt! Skriv under kontraktet och låt oss göra detta, skrev Aldo på sin Twitter.Missa inte: “Black Beast” avslöjar- därför möter han “lilla” Ilir LatifiJose Aldo har förlorat fem av åtta matcher

För fyra år sedan stod Aldo på toppen av fjäderviktsklassen och var obesegrad i nio år. Men den 13 december 2015 skulle det bara dröja 13 sekunder för Conor McGregor att avsluta honom.

Aldo har inte riktigt lyckats återvända till sina forna glansdagar och trots att han haft några mycket imponerande matcher så har han förlorat mer än häflten av sina senaste åtta matcher.

Men trots att han just nu har två raka förluster så kan Aldo komma att förändra allting om han lyckas besegra Cejudo och ta hem titeln i en ny division. Ännu är det dock oklart exakt när och var de två kämparna kommer att mötas, men nu verkar titelmatchen väldigt nära att fastställas.

 

Cejudo eller Aldo, vem tror du vinner?

 

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara