Foto: Mark J. Rebilas - USA TODAY Sports/ Twitter

Jose Aldo utsatt för kritik – då försvaras han av Conor McGregor

✅ Oväntade försvaret av rivalen: "Håller inte med"

Den tidigare fjäderviktsmästaren José Aldo har valt att gå ner till bantamvikt, och kommer att ta sig an den tidigare titelutmanaren Marlon Moraes under helgens UFC 245.

Läs mer: UFC 245: Usman vs. Covington – Matchkort, Tider och Stream

Aldo har dock utsatts för en hel del kritik av både fans och media, som anser att brassen ser utmärglad och undernärd ut inför den stundade debuten.

En som dock inte håller med är Aldos tidigare rival, Conor McGregor. I ett uttalande på Twitter försvarar han den tidigare mästaren, som han menar verkar ha koll på grejerna – allt enligt McGregors “erfarna åsikt”.

– Jag håller inte med här. Han ser ut att ha koll på grejerna, enligt min erfarna åsikt. Respekt! Jag önskar honom lycka och ser fram emot att se honom i den här divisionen, skriver McGregor bland annat.

Conor McGregor och José Aldo möttes i en nu legendarisk titelmatch på UFC 194 för fyra år sedan. Mötet slutade abrupt efter bara 13 sekunder efter att McGregor knockat den dåvarande mästaren, och därmed tog hem titelbältet.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...