Julian Erosa besegrar Marcin Wrzosek via delat domslut på TUF 22-finalen

Julian Erosa ställdes mot Marcin Wrzosek och besegrade Wrzosek via delat domslut.

I den här matchen var det clinchen som var viktig då båda fightades om underhooks och att få en dominant position för att kunna gå på nertagningar. Wrzosek får ner Erosa, men får Erosa över sig, sen kopplar Erosa en giljotin och får ner Wrzosek, men släpper den och går på en darce, men släpper och dom ställer sig upp. I andra ronden clinchar dom och Wrzosek får ner Erosa och hamnar i Erosas guard, men dom ställer sig upp ganska snabbt och fortsätter clincha  och jobbar på att få en dominant position. Wrzosek är den som lyckas få bäst positioner på marken i andra. I tredje ronden är båda mer aggressiva med sin striking. Erosa försöker på nertagning, men hamnar i en giljotin, men Wrzosek släpper den och Erosa är nu i Wrzoseks guard, Wrzosek lyckas ställa sig upp. Efter några slagväxlingar är dom tillbaka i clinch. Ronden avslutas med att Erosa är i Wrzoseks halv guard och Erosa jobbar på en darce choke, men Wrzoseks lyckas vända och dom ställer sig upp.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Holythe83
  12 December 2015 at 05:08

  Ursäkta men är inte titeln något missvisande? Trodde det var Ryan Hall vs Artem Lobov som var TUF 22 finalen!

  • sepenoob
   12 December 2015 at 07:38

   Galan är ju TUF 22-Finalen.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  12 December 2015 at 12:17

  Julian Erosa är en bra fighter med bra reach och stabilt stand up. Men han måste bli bättre på att slå kombinationer det är som Connor sa i tuf Julian hits singels and runs.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...