Julianna Pena vill ha en trilogimatch mot Amanda Nunes: “Det står 1-1 nu”

✔ Pena uttalar sig efter UFC 277! ✔ Dementerar UFC-chefens uttalanden: "Bara några skråmor"

Natten till söndag på UFC 277 förlorade Julianna Pena (11-4 MMA, 7-3 UFC) sitt bantamviktsbälte efter en brutal match mot Amanda Nunes (22-5 MMA, 15-2 UFC). Nu uttalar Pena sig efter matchen med en post på hennes Instagram, och det verkar som om att det stora jacket i pannan inte är så allvarligt som UFC-chefen hade antytt.

Matchen var Penas första titelförsvar och hyllningskören har inte låtit vänta på sig, trots att det var relativt ensidigt. Den brutala matchen mot Nunes kommer med stor sannolikhet bli en klassiker som vi minns länge. Framförallt för att Nunes briljerade på alla fronter, men också för det otroliga hjärtat som Pena visade prov på genom att överleva hela vägen till ett domslut. Dags för en lång paus för återhämta sig? Det verkar inte så! Redan nu hintar nämligen “The Venezuelan Vixen” Pena om att hon vill se en tredje match mot “The Lioness” för att avgöra serien mellan parterna, som nu har har vunnit varsin match.

 – Tack alla för all kärlek, skrev Pena. Bara några skråmor som krävde några stygn. Inga bitar saknas, ingen operation behövs. Älskar er alla! Vi är 1-1 nu!

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Julianna Pen?a (@venezuelanvixen)

Den numera före detta mästaren avslutar sitt inlägg med flera hashtags som #trilogy och #penavsnunes3, vilket antyder att hon vill se en tredje match och få en ny chans på bältet.


HETAST JUST NU


Dana White vill avvakta med bokningen

På presskonferensen efter UFC 277 så vågade UFC-chefen Dana White inte lova någonting om en potentiell returmatch. Detta med tanke på att Nunes utryckt att hon vill spendera tid med familjen efter matchen, men även för att Pena behöver en längre återhämtning med tanke på hur mycket stryk hon fick ta emot.

– Hon behöver lite tid för att vila, sedan vet jag inte, sade White på presskonferensen efter UFC 277. Hon behöver ta lite ledighet, slappna av och spendera tid med sin dotter, sedan tar vi det därifrån.

Intresset för att se en tredje match mellan de bägge bantamviktarna borde dock vara stort efter helgens uppvisning. Det som skulle kunna sätta käppar i hjulen för en trilogi direkt efter UFC 277 skulle nog vara att mästaren i flugvikt Valentina Shevchenko klättrar upp från sin viktklass för en egen trilogi mot Nunes!

 

Vill du se Nunes möta Shevchenko eller Pena härnäst?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Amanda NunesJulianna PenaSenaste NyttUFC 277

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...