Bittra utspelet efter brutala KO-förlusten: “Gav honom segern”

✅ Uttalar sig efter blixtsnabba förlusten: "Ett stort misstag"

Francis Ngannou har nu knockat tre av sina toppkollegor i tungvikt på under sammanlagt tre minuter. Efter att “The Predator” blixtsnabbt avslutat både den tidigare mästaren Cain Velasquez och Curtis Blaydes fortsatte han sitt segertåg genom att brutalt avsluta en annan tidigare mästare i Junior dos Santos under helgens UFC on ESPN 3 – detta efter bara 71 sekunder.

Läs mer: UFC Minneapolis-bonusar: Francis Ngannou självklart val

Det var också en besviken “JDS” som mötte pressen efter matchen. Brassen känner nämligen att han gav bort segern till Ngannou.

– Jag vill inte ta någon cred från honom (Ngannou), men jag gav honom segern. Varför lade jag den där overhand-högern och gav honom chansen att ge tillbaka? Det är så han gör. Varje gång du missar ett slag mot honom finns han där direkt för att ge igen. Det var ett stort misstag, säger dos Santos efter matchen.

dos Santos fick genom förlusten också sin tre matcher långa vinstsvit bruten, och han hoppas nu på ett returmöte med den fruktade kameruniern.

– Han är en stor kille med en massa styrka, en sådan fighter som jag själv gillar att kolla på. Så om jag ska vara ärlig vill jag inget hellre än att möta honom igen, avslutar “JDS”.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...