Junior dos Santos vs Tai Tuivasa på gång inför UFC Adelaide

✅ MMAnytt bekräftar stormatchen ✅ Den före detta mästaren tar sig an stjärnskottet "Bam Bam" Tuivasa på moståndarens hemmaplan

En spännande tungviktsmatch är i görningen och nu kan MMAnytts källor bekräfta att den brasilianska före detta mästaren Junior dos Santos ämnar att ta sig an Tai Tuivasa på australienarens hemmaplan den 1 december. Nyheten rapporterades först av Combate och ännu har inte UFC gjort mötet officiellt.


Relaterat: Tai Tuivasa ute efter match mot Junior dos Santos


UFC Adelaide: dos Santos vs. Tuivasa

Tuivasa har haft en raketkarriär i UFC sedan han gjorde sin debut för organisationen i slutet av 2017. Med två raka TKO/KO-vinster så fick han chansen att möta sitt första stora namn i juni då han besegrade Andrei Arlovski i en jämn och blodig match.

Nu kan MMAnytt bekräfta att UFC håller på att färdigställa en huvudmatch mellan honom och den före detta tungviktsmästaren “Cigano” dos Santos i Adelaide, Australien. Matchen förväntas vara kvällens huvudmatch.

dos Santos återvände till buren i juli då han besegrade UFC-debutanten Blagoy Ivanov efter fem ronder. Dessförinnan hade brasilianaren varit avstängd i samband med ett USADA-övertramp, något som han senare kom att frias från.

Ännu har inga matcher bekräftats av UFC men dessa matcher är på gång inför UFC Adelaide (även känt som UFC Fight Night 142):

  • Tungvikt: Junior dos Santos vs. Tai Tuivasa
  • Flugvikt: Wilson Reis vs. Ben Nguyen
  • Flugvikt: Kai Kara-France vs. Ashkan Mokhtarian
  • Lätt tungvikt: Paul Craig vs. Jim Crute

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Junior Dos SantosSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...