Utspelet: “Räkna in mig – Justin Bieber vs. Tom Cruise störst i historien”

✅ UFC-bossen vill ha en bit av kakan: "Galet, men sant ..."

På senare tid har det ryktats flitigt om en kändisfight mellan Justin Bieber och stjärnskådespelaren Tom Cruise.

Läs mer: Justin Bieber vill gå UFC-fight mot Tom Cruise – Conor McGregor svarar

Även om de flesta har avfärdat ryktena vid det här laget så har UFC-bossen Dana White varit tydlig med att han gärna ser att matchen går av stapeln under UFC:s fana – något han bekräftar vid en nylig mediadag för Hashtag Sports 2019.

– Lyssna, om jag kunde få till den fighten så skulle jag göra det direkt. Det skulle bli den största matchen i pay-per-view-historien, säger White.

“Galet – men sant”

White har tidigare uppgett att han fått samtal från folk som seriöst vill försöka få till fighten, något han nu upprepar.

– Det låter galet, men det är sant. Jag vill inte nämna några namn, men jag fick ett telefonsamtal från två stora profiler. De sade att matchen kan bli av och att det är på riktigt. Jag sa att jag inte trodde på det, men att de kunde räkna in mig om det verkligen blir av, fortsätter UFC-bossen.

Läs mer: Attackerna mot McGregor – efter flörten med Justin Bieber

“Alla skrattade, men …”

Oavsett om matchningen blir till verklighet eller inte kan vi i alla fall räkna med att White vill ha en bit av kakan om det blir av.

– Herregud, det vore enormt. Alla skrattade när vi pratade om det, men vem skulle inte vilja se den matchen? Alla skulle se den. Det är helt galet, och jag älskar det. Räkna in mig, avslutar White.

 

Hade ni sett Bieber vs. Cruise om matchen blev av? Kommentera nedan!

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...