Hemliga samtalet – till UFC-chefen: Justin Bieber vs Tom Cruise på gång?

✅ Avslöjar nya detaljer - om kändisfighten

Precis som många andra tog Dana White först snacket om Justin Bieber mot Tom Cruise i UFC med en nypa salt. Det är ju trots allt ingen ovanlighet att diverse kändisar skämtar eller drar igång PR-trick – genom att utmana varandra till MMA-matcher.

– Det är många som brukar prata om att fightas mot någon i UFC och sådana saker, vare sig det är NFL-spelare, kändisar eller vad det nu handlar om. Det händer ofta. Så jag såg förstås på Justin Bieber vs Tom Cruise som alla andra och brydde mig inte så värst mycket. Men hela grejen fick bra spridning och hamnade överallt, säger Dana White till TMZ Sports.

Nu kan White dock avslöja nya detaljer om kändisfighten. Är Justin Bieber vs Tom Cruise kanske närmare att bli verklighet än vad många först trodde?

– Jag ska inte nämna några namn, jag ska bara tala om för dig att jag fick ett telefonsamtal, från ett par riktiga folk, som sa att de verkligen vill få till den här matchen och att de tror att Tom Cruise skulle gå med på att fightas. Så jag sa till dem, “jag säger så här, om det är sant och alla inblandade i det här verkligen vill köra, då kan vi prata,” fortsätter UFC-bossen.

“Vore en idiot om jag inte bokade matchen”

Om matchen skulle gå att få till, så bekräftar White att han inte skulle tveka en sekund på att boka den i UFC.

– Jag vore en idiot om jag inte bokade matchen, okej? säger White.

Så betyder detta att det faktiskt finns en möjlighet att vi får se Justin Bieber möta Tom Cruise i UFC framöver? “Vad som helst är möjligt dessa dagar,” menar White – som först inte trodde att den omtalade superfighten mellan UFC:s Conor McGregor och boxningsstjärnan Floyd Mayweather skulle bli av.

– Jag trodde inte att Floyd mot Conor skulle bli av – men det blev den. Så jag säger så här, vad som helst är möjligt dessa dagar. Allt är möjligt, säger han och fortsätter:

– Justin Bieber vs Tom Cruise vore den enklaste fighten att promota någonsin i hela min karriär.


Mer om Justin Bieber vs Tom Cruise i UFC:


 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...