Hemliga samtalet – till UFC-chefen: Justin Bieber vs Tom Cruise på gång?

✅ Avslöjar nya detaljer - om kändisfighten

Precis som många andra tog Dana White först snacket om Justin Bieber mot Tom Cruise i UFC med en nypa salt. Det är ju trots allt ingen ovanlighet att diverse kändisar skämtar eller drar igång PR-trick – genom att utmana varandra till MMA-matcher.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Det är många som brukar prata om att fightas mot någon i UFC och sådana saker, vare sig det är NFL-spelare, kändisar eller vad det nu handlar om. Det händer ofta. Så jag såg förstås på Justin Bieber vs Tom Cruise som alla andra och brydde mig inte så värst mycket. Men hela grejen fick bra spridning och hamnade överallt, säger Dana White till TMZ Sports.

Nu kan White dock avslöja nya detaljer om kändisfighten. Är Justin Bieber vs Tom Cruise kanske närmare att bli verklighet än vad många först trodde?

– Jag ska inte nämna några namn, jag ska bara tala om för dig att jag fick ett telefonsamtal, från ett par riktiga folk, som sa att de verkligen vill få till den här matchen och att de tror att Tom Cruise skulle gå med på att fightas. Så jag sa till dem, “jag säger så här, om det är sant och alla inblandade i det här verkligen vill köra, då kan vi prata,” fortsätter UFC-bossen.

“Vore en idiot om jag inte bokade matchen”

Om matchen skulle gå att få till, så bekräftar White att han inte skulle tveka en sekund på att boka den i UFC.

– Jag vore en idiot om jag inte bokade matchen, okej? säger White.

Så betyder detta att det faktiskt finns en möjlighet att vi får se Justin Bieber möta Tom Cruise i UFC framöver? “Vad som helst är möjligt dessa dagar,” menar White – som först inte trodde att den omtalade superfighten mellan UFC:s Conor McGregor och boxningsstjärnan Floyd Mayweather skulle bli av.

– Jag trodde inte att Floyd mot Conor skulle bli av – men det blev den. Så jag säger så här, vad som helst är möjligt dessa dagar. Allt är möjligt, säger han och fortsätter:

– Justin Bieber vs Tom Cruise vore den enklaste fighten att promota någonsin i hela min karriär.


Mer om Justin Bieber vs Tom Cruise i UFC:


 

 

England vs Tyskland

 

2.40 – 2.90

 

26 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...