Justin Gaethje beskriver “helvetet” han vill utsätta Conor McGregor för

✔ Gaethje börjar med en hyllning - avslutar med en självsäker diss av "The Notorious"

Interimmästaren Justin Gaethje står på tur för att ta sig an divisionsmästaren Khabib Nurmagomedov, men han har inte glömt bort Conor McGregor.

Italien - Serie A

Juventus vs Bologna
Odds 1.57 - 6.00
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Efter att Gaethje besegrat Tony Ferguson via TKO under UFC 249 i maj så förlängde han sin vinstsvit till fyra raka. Trots aggressiva utmaningar från McGregor så planerar UFC istället att låta Gaethje möta lättviktsmästaren Khabib i september.

Beroende på utfallet från den matchen så öppnar Gaethje dock upp om en möjlighet att ta sig an “The Notorious” McGregor. Detta till trots att McGregor nyligen annonserat sin pension från sporten.

 – Jag tycker att han borde vänta på vinnaren från matchen mellan mig och Khabib, sade Gaethje i en intervju med ESPN. Om jag vinner så tror jag definitivt att [McGregor] gör sin comeback. Om Khabib vinner så vet jag inte.

– [McGregor] är en legend. Vad han gjorde är legendariskt. Jag skulle aldrig neka honom det. Han förtjänar beröm. Han har åstadkommit så mycket i sporten. Vad alla fighters vill åstadkomma, det har han redan gjort, så all heder till honom. Jag ser fram emot att att slå honom i ansiktet.


Relaterat till Justin Gaethje och Conor McGregor:


Tony Ferguson & Justin Gaethje (© Jasen Vinlove-USA TODAY Sports)

Justin Gaethje besegrade Tony Ferguson via TKO i maj och vann interimbältet i lättvikt

Gaethje om McGregor: “Jag skulle knocka honom”

Gaethje gjorde sin UFC-debut i mitten av juli 2017 och har sedan dess kommit att bli en av organisationens mest populära fighters.

Efter två raka TKO/KO-förluster mot ex-mästaren Eddie Alvarez och titelutmanaren Dustin Poirier så har Gaethje nu återvänt till vinstkolumnen och klättrat till toppen.

Skulle han möta McGregor så tror han dock att det slutar med ännu en knockoutvinst för honom:

 – Att kontrollera avståndet är den viktigaste faktorn i alla matcher… och det skulle vara en enorm faktor i vår match. Jag tror det bästa med mig är att jag kan spöa skiten är folk. Så när någon försöker kontrollera avståndet eller faktiskt lyckas med det, då sparkar jag deras ben och återställer allt. Ärligt talat så tror jag att jag knockar honom.

– Jag tror han skulle ha tre ronder, sen är det ett helvete för honom, och han vill inte gå igenom helvetet.


 

Vill du se Gathje möta McGregor?

 

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Justin GaethjeSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara