Justin Gaethje vill möta McGregor – här är hans krav på UFC

✅ Förklarar: "Gör det om han inte vill ..."

Justin Gaethje har imponerat stort i sina två senaste matcher, med segrar i den första ronden mot både James Vick och Edson Barboza.

Läs mer: Conor McGregor detaljerar kaoset efter Khabib-matchen: “Jag vann”

Nu har publikfavoriten Gaethje ställt in sitt sikte på Conor McGregor. I en nylig tirad kräver “The Highlight” ett möte, och kräver att irländaren tas bort från den officiella rankingen om han inte accepterar matchen.

Gaethje är själv rankad femma på lättviktsrankingen, och eftersom de andra kämparna inom topp fem är upptagna menar han att ett möte med “The Notorious” är det enda möjliga.

– Conor McGregor är rankad trea just nu. Det finns ingen annan att möta just nu, så det är matchen jag vill ha. Han är nummer tre – ta bort honom från rankingen om han inte vill ta fighten. Det skulle också vara okej, och då kan vi ta det därifrån, säger Gaethje.

McGregors senaste fight var om lättviktstiteln, då han utmanade Khabib Nurmagomedov på UFC 229 i oktober förra året. Irländaren förlorade matchen i den fjärde ronden, då den obesegrade dagestaniern avslutade honom via submission.

 

Vill ni se McGregor vs. Gaethje?

Denna artikel publicerades den 22a maj 17.27.

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara