Justin Gaethje utmanar “raging bitch” Al Iaquinta

✅ Nu har en av UFCs mest publikvänliga fighters utmanat helgens stora segrare ✅ Kan bli toppmöte i lättvikt

I huvudmatchen på UFC: Milwaukee kunde den topprankade “Raging” Al Iaquinta (14-4-1) skrälla något med ännu en seger via enhälligt domslut över den glödheta lättviktaren Kevin Lee. Det var en returmatch cirka fyra år efter deras första möte, där Lee hade hunnit gå om Iaquinta i rankningen – trots det drog Iaquinta ifrån i den sista ronden och avslutade rivaliteten.

En av de som såg matchen var lättviktskollegan Justin “The Highlight” Gaethje (19-2), som tydliggjorde sin önskan att möta Iaquinta via ett utmanande inlägg på Twitter.

UFC Milwaukee var Iaquintas första match tillbaka i UFC sedan han gick fem ronder med den regerande lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov – en match den förstnämnde tog på kort varsel. Trots förlust i stormatchen visade Iaquinta mycket hjärta och vann en hel del fans i processen. Han står nu med vinster i sex utav sina sju senaste matcher.

Gaethje gjorde storslagen entré i UFC med en knockoutseger över Michael Johnson i ett krig som vann “The Highlight” två matchbonusar. Hittills har han levererat fem matchbonusar på fyra matcher i UFC – tre av dem “Fight of the Night”-bonusar.

Vill du se Iaquinta och Gaethje mötas? 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara