Källor: Floyd Mayweather skriver på kontraktet – möter Conor McGregor

"Fight is on"

Under gårdagen stod det klart att Mayweather Promotions bokat upp MGM Grand Garden Arena i Las Vegas den 26 augusti, för en boxningsgala som kommer sändas via Showtime.

Uppgifterna står med i eventkalendern på Nevada State Athletic Commissions (NSAC) officiella hemsida. Enligt källor till ESPN:s Brett Okamoto är det samma datum som den omtalade superfighten mellan obesegrade Floyd Mayweather och UFC-mästaren Conor McGregor planeras gå av stapeln.

Something BIG is coming #BP

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Även Mayweather ska nu ha skrivit på kontraktet

Att McGregor har skrivit på sitt kontrakt för boxningsmötet är känt sedan tidigare – men nu verkar allt vara klappat och klart då även Mayweather ryktas ha signerat.

Mayweather verkar dessutom ha flyttat fram andra åtaganden till hösten…

Matchen uppges gå i weltervikt

Enligt Okamotos rapport kommer matchen mellan Mayweather och McGregor gå i weltervikt, vilket i boxning är 147 pounds (cirka 67 kg).

Även om allt vid det här laget tyder på att matchen går av stapeln den 26 augusti, så finns fortfarande motstridiga uppgifter när det kommer till själva arenan. Enligt både Okamoto och MMA Fightings Ariel Helwani är det nämligen mer troligt att superfighten tar plats i T-Mobile Arena.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara