Kamaru Usman besegrar Demian Maia – Har nu åtta raka vinster i UFC

🎦Kolla in höjdpunkterna✅Kamaru Usman har åtta raka vinster i UFC och tolv raka totalt ✅Vem är näst för "The Nigerian Nightmare"?

Huvudmatchen mellan topprankade Demian Maia och Kamaru Usman började med en långsamt tempo där båda fighters kände av varandra. Maia hittade tidigt sitt avstånd och landade ett par slag i ansiktet på Usman och fick även chansen att ta hålla tag i “The Nigerian Nightmare” i första ronden. Maia kom senare att sakta ned allt mer medan ronderna fortlöpte. Usman fortsatte pressa framåt men tog inga risker utan nöjde sig med att dominera brasilianaren och suga energin ur honom. Publiken kom senare att bli rastlösa men matchen kom ändå att gå till domslut, något av ett antiklimax för en gala som bjudit på en hel del aggressiva matcher och imponerande avslut. Det tåls att se vem UFC matchar Usman mot härnäst. Maia har i sin tur nu förlorat tre raka efter att ha samlat ihop sju raka vinster och fått en titelchans mot Tyron Woodley i juli 2017.

Statistik och resultat

Officiellt resultat: Kamaru Usman besegrar Demian Maia via enhälligt domslut (50-45, 49-46, 49-46)

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 129

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara