Kamaru Usman och Darren Tills tjafs hettar till: “You’re a lil bitch”

✅"Billig version av Conor" ✅Blir detta huvudmatchen under UFC: Liverpool?

Den welterviktaren alla verkar tala om är utan tvekan britten Darren ”The Gorilla” Till (16–0–1), som med sina fyra segrar i UFC skapat ett namn för sig själv och nu är klar för UFCs kommande gala i Liverpool den 27:e maj. Den som står för motståndet är dock långt ifrån fastställd. Både islänningen Gunnar Nelson och engelsmannen Leon Edwards har visat intresse för match, och Till själv har efterlyst ett möte med den forne titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thomson.

Nu har någon annan tagit upp kampen för ett möte med Till, och han har tagit fighten direkt till “The Gorilla”. Ultimate Fighter-vinnaren Kamaru Usman (12-1) tog nyligen till twitter för att dementera att Till öppnat för en match mot nigerianen. Till va snabb med att svara på inlägget, som nu urartat till flera kommentarer, som kan ses nedan.

Till tog sig in i UFC med 12 raka vinster i ryggen, varav åtta på knockout, och förlängde sin vinstsvit med en knockoutseger över Wendell de Oliviera. Efter en oavgjord match mot danske Nicolas Dalby, som vann ”Fight of the Night”-bonusen, radade ”The Gorilla” upp ytterligare två dominanta segrar innan han knockade Donald “Cowboy” Cerrone i den första ronden.

Usman låste ut Hayder Hassan för att vinna The Ultimate Fighter 21, och är sedan dess obesegrad med hela sju raka segrar i UFC, över respekterat motstånd som ovannämnda Leon Edwards, TUF: Brazil-vinnaren Warlley Alves och med en knockoutseger över Sergio Moraes. Sist Usman var aktuell ställdes han mot norrmannen Emil Meek i en match som den förstnämnde tog hem via enhälligt domslut.

Kan detta visa sig bli huvudmatchen under UFC: Liverpool? 

Glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal för exklusiva videos och intervjuer!

Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Sveriges BMF: Vem borde Fernando Flores möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...