Kan en match vara i görningen? Nate Diaz gästar The MMA Hour för ett specialavsnitt

Ariel Helwani kommer att på onsdag att ha ett specialavsnitt med Nate Diaz. Det står inte klart exakt vad som är anledningen bakom detta så det kommer bli intressant att se om den Stockton-baserade slagskämpen har en överraskning att bjuda på.

I måndags pratade MMA-journalisten Ariel Helwani med bland annat Anderson Silva där “The Spider” avslöjade att han kan komma att lägga handskarna på hyllan om han inte får en interrimmatch inbokad mot Yoel Romero.

Även Cristiane “Cyborg” Justino och Invicta FCs fjäderviktsmästarinna Megan Anderson deltog i programmet och kom överens om att en match mellan dem är det enda vettiga mötet i den kvinnliga fjäderviktsdivisionen som UFC kan boka just nu.

Nu står det klart att Helwani tänker bjuda på en specialprogram där en timme kommer att ägnas helt åt Nathan “Nate” Diaz.

Det är oklart exakt vad de två kommer prata om men det är säkerligen många som håller tummarna för att Diaz nästa match kommer att utannonseras.

 

Vem vill du se Nate Diaz möta härnäst?

 

Omslagsbild: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Kategorier
Nate DiazSenaste Nyttz-Fightersz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara