Foto: Mazdak Cavian

Karl Albrektsson besegrar Vadim Nemkov via delat domslut

Svensken Karl Albrektsson fightades inatt mot Fedors protoje Vadim Nemkov, playbyplay följer nedan.

Rond 1:
Karl Albrektsson hälsar på den Japanska publiken med vördnad. Kalle tar ner Vadim medans Vadim får tag på ringrepet och de blir uppställda. Kalle tar ner Vadim igen men åstadkommer inget och de blir uppställda igen. Kalle blir nertagen och hamnar i halvguard, Vadim knäar Kalle i ansiktet från side. Vadim försöker sig på en kimura, Kalle kommer loss och återgår till halvmount med Kalle på top. Kalle reser sig och man hör alla i hans hörna skrika STAMPA HAN I ANSIKTET!!!
Vadim verkar ha fastnat för att vinna på kimura och gång på gång går han på Kalles arm. Kalle tar rygg men tappar taget, Vadim i halvguard och bägge herrarna rullar ut ur ringen. Kalle tar ner Vadim och men han är nära att fastna i en kimura återigen, men Kalle vet nu vad Vadims plan är.  Kalle blir cochad av Omar Bouiche och Vadim av Fedor. Rond 1 slutar.

Rond 2:
Vadim får in en hård jabb och man ser att Kalle känner av. Vadim är antingen trött eller så spelar han för att psyka Kalle. Kalle tar ner Vadim och dom åker ut ur ringen igen och blir placerade i mitten av ringen på mattan. Kalle växlar mellan halvguard till rygg till mount och sedan rygg igen. Vadim lyckas suplexa Kalle men kalle rör inte en min. Ronden fortsätter men att Kalle tar ner Vadim och Vadim försöker på kimuran. Ronden slutar så.

Rond 3:
Ronden börjar med en slagväxling där Kalle tar ner Vadim och hamnar i side och ut ur ringen och domaren placerar dem i mitten av ringen igen. Kalle kommer farligt nära en triangel men han ser lite halvt trött ut och det leder ingenstans. Kalle bli mountad men rycker snabbt så Vadim hamnar i side. Kalle lyckas ta sig upp och det blir en slagväxling som får herarna att rycka sig ut ur ringen och flyger en bra bit så Kalle får huvet på trappet, han tar sig på huvet och man märker att han är en anings chockad. Detta kan på ett sett kanske vara bra, och Kalle kvicknar till. Det växlas några slag och ronden slutar där.

Resultat: Karl Albrektson vinner över Vadim Nemkov via delat domslut. 

Karl ALbrektsson i japan Rizin fc

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Karl AlbrektssonRizin Fighting FederationSenaste NyttZ-Klistrad artikel
En kommentar
 • BearCub
  17 April 2016 at 02:31

  Så otroligt kul för Kalle och svensk MMA. Han kommer att gå långt den där!

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...