Karl Albrektssons plan: Jaga alla ryssar

✔ Kaxiga hälsningen: "Davai, davai!"

Karl Albrektsson är en av Sveriges största MMA-stjärnor och huserar för närvarande i Bellator MMA. Under helgen tävlade “King” Karl också för en annan organisation – nämligen Superior Challenge 21, där han körde över den rutinerade brassen Amilcar Alves.

Läs också: Karl Albrektsson kör över motståndaren – vinner via TKO


Nu verkar det som att Albrektsson ställt in siktet på ett visst land i öst. I intervjun efter helgens vinst lät den svenske världsstjärnan nämligen meddela att han har ouppklarade affärer  – med “alla ryssar i Bellator”.

Närmare bestämt handlar det om Viktor Nemkov – storebror till Bellatorstjärnan Vadim Nemkov, som Albrektsson redan besegrat under sin tid i japanska RIZIN.

– Lyssna, jag har tio år kvar på min karriär. UFC kommer att komma till slut, men just nu är det Bellator som gäller. Jag har unfinished business med alla ryssar där, jag skulle ha mött Viktor Nemkov, brorsan till Vadim Nemkov som jag redan slagit, säger Albrektsson till MMAnytt.

“Var är han? Davai, davai!”

Albrektsson har tröttnat på att vänta på Nemkov-bröderna och deras team och riktar via MMAnytt en direkt utmaning till sina ryska rivaler.

– Var är han? Viktor! Davai, davai! Kom igen, let’s fight! Hela det där laget ogillar mig. De ser mig och säger, shit, kolla hans hår, sen saknar de personlighet, menar Albrektsson.

Läs också: Superior Challenge 21 – Fullständiga resultat

Karl Albrektsson utökade efter helgens seger sitt professionella record till 10-3.

Omslagsfoto: Stefan Romare/@StefanromareMMA

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...