Foto: Mazdak Cavian

Karl Albrektsson underdog på Ohmbet inför helgens debut för Rizin FF

En av våra mest spännande svenska fighters debuterar för den japanska organisationen Rizin FF i helgen och inför mötet mot Vadim Nemkov är oddsen åtminstone inte i Karl Albrektssons favör. 

Karl Albrektsson Foto-Per-Häljestam 1500

Karl Albrektsson (4-0) är i farten i helgen då han möter ryssen Vadim Nemkov (5-1) på Rizin FF:s andra gala i Japan i sen femte professionella MMA-match. Det handlar om två avslutare då Albrektsson avslutat alla sina fyra motståndare medan Nemkov i sin tur avslutat de fem som klivit in i buren mot honom.

För oss som känner till Albrektsson vet vi att det inte är en lätt uppgift att besegra svensken. Oddsmakarna på Ohmbet.se verkar tycka annorlunda då Karl är underdog inför helgens match. Oddsen på Nemkov ligger på 1.40 medan en vinst för Albrektsson ligger på 2.70. Detta innebär att man får 270 kronor om man satsar en hundralapp på Karl Albrektsson och 140 vid spel på Vadim Nemkov.

Inte alltför pjåkiga odds va? Rizin FF äger rum på söndag svensk tid, vad passar bättre än att klicka in på Ohmbet.se och vinna lite pengar för att täcka helgens utgifter?

 

Kategorier
Karl AlbrektssonNyheterPancrase GymRizin Fighting FederationSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara