Kelvin Gastelum öppen för snabb retur – letar motståndare inför UFC 260!

✔ Är ivrig att komma tillbaka och klättra högre upp i rankingen!

UFCs mellanviktare Kelvin Gastelum har äntligen tagit sig tillbaka till vinstkolumnen och är nu öppen för en snabb retur till buren!

Gastelum bröt sin förlustsvit på tre matcher i rad när han besegrade Ian Heinisch på UFC 258 den 13 februari. Knappt två veckor efter galan är han intresserad av att ta en ny match och det verkar redan som att Gastelum har något på gång.

I dagsläget finns det inte ett namn på radarn men hans manager lyfte fram idén att göra en snabb retur och tävla på UFC 260 den 27 mars – och Gastelum är på!

Ali Abdelaziz nämnde att det fanns en möjlighet att fajtas igen inom fem veckor. Inget har ännu blivit bokat utan det var mest för att kolla om jag kan tänka mig att ta en till match tätt inpå.

– Då skulle det vara aktuellt med UFC 260 men jag har inte fått någon mer information ifall det kommer bli av. Jag vet faktiskt inte om det kommer hända, tillägger Gastelum.


HETAST JUST NU


Kelvin Gastelum vill gå 3-0 detta år!

Gastelum har ett totalt matchfacit på 16-6 i MMA varav 10 vinster och 6 förluster är i UFC. I fjol gick han endast en match och året innan blev det två. Nu är Gastelum intresserad av att öka aktiviteten och plocka på sig tre segrar under 2021.

När Abdelaziz föreslog att boka in en ny match var Gastelum ivrig att sätta igång!

– Jag sa “Hell yeah!” Vi gör det! Jag vill hålla mig aktiv och fortsätta fajtas så länge det är rätt motstånd. Det behöver vara någon nära min ranking för jag vill fortsätta att klättra!

– Mina planer är att slåss tre gånger detta år och förhoppningsvis utöka mitt matchfacit med tre vinster och ta mig högre upp i rankingen!

 

Vem vill du se Gastelum möta i sin nästa match?

Kategorier
Kelvin GastelumNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara