Obesegrad med tio raka segrar: Ketlen Vieira vinner över Cat Zingano

🎦VIDEO + TEXT ✅Vill möta bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes härnäst

Obesegrade Ketlen Vieira tog hem karriärens viktigaste seger då hon besegrade Cat Zingano och därmed avancerade till tio raka segrar. Trots att brasilianskan dominerade den före detta titelutmanaren Zingano så valde ändå en domare att ge vinsten till amerikanskan och det markerade galans femte delade domslut på åtta matcher.

Av Vieiras tio segrar så är fyra i oktagonen och den #5-rankade brasilianskan kan därmed förvänta sig ännu ett stort namn i sin nästa match, kanske t.om. en titelchans. “Alpha” Cat Zingano har nu förlorat tre raka, en stark kontrast till vart hon befann sig i slutet av 2014 då hon besegrade den regerande mästarinnan Amanda Nunes och sedan fick en titelchans mot Ronda Rousey. Zingano blev avslutad av Rousey på nolltid och när hon återvände efter över ett år senare så förlorade hon ett domslut mot Julianna Peña.

Statistik och resultat

Officiellt resultat: Ketlen Vieira besegrar Cat Zingano via delat domslut

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Just nuSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...