Kevin Holland fortsätter utmana – kallar Khamzat för “wannabe gangster”

✔ Holland tar på nytt sikte på den svenska superstjärnan!

Mellanviktaren Kevin Holland fortsätter att utmana succésvensken Khamzat “Borz” Chimaev i hopp om att få till en match. Holland tog nyligen hem årets femte raka vinst och har vid ett flertal tillfällen tagit sikte på Khamzat.

Båda fighters har gjort sig namn som unga och hungriga fighters som vill slåss så ofta som möjligt. Khamzat gjorde sin UFC-debut den 16 juli då han fullkomligen körde över John Phillips och var sedan tillbaka i oktagonen på rekordfart. Det skulle bara ta tio dagar innan han tog hem sin andra vinst och blev en av organisationens hetaste fighters.

En match mot den tredjerankade welterviktaren Leon Edwards var inbokad inför 19 december men blev tvungen att skjutas upp efter att “Rocky” Edwards fått Covid.

Holland kom dock att pressa Khamzat efter sin KO-vinst över Ronaldo “Jacare” Souza i helgen. Amerikanen sade att “Borz” borde stanna i welterviktsklassen och att det kommer gå illa för honom i mellanvikt. Han uppmanade Khamzat att acceptera en match mot honom redan i helgen.

 – Jag gör det bättre! Vem har tävlat mest i år? Jag tycker att han borde stanna i [welterviktsklassen], jag tror att han skulle kunna bli mästare i weltervikt. Men om han går upp (till mellanvikt) så kommer jag att spöa upp killen!


HETAST JUST NU 


Kevin Holland: Khamzat är en wannabe

Holland debuterade i augusti 2018 men det är under 2020 som hans karriär verkligen tagit fart. Helgens KO-vinst är hans femte i rad under året och han är nu rankade på tiondeplats i mellanviktsklassen.

Trots att Khamzat har en match inbokad i januari så har Holland sagt att de borde mötas den 19 december. När han inte fått något svar så har han börjat förlöjliga “Borz”:

 – Det har bara varit tystnad från [Khamzat] sedan jag utmanade honom efter min match, skrev Holland och taggade inlägget med hashtaggen #wannabegangster

 

Vill du se Khamzat vs Holland?

 

 

 

 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...