Kevin Holland vill möta Nick Diaz: “Har väntat på att få örfila honom!”

✔ "Trailblazer" redo för att ta sig an MMA-veteranen!

Kevin Holland har bekräftat att det finns intresse för honom att ta sig an MMA-veteranen Nick Diaz när han återvänder till welterviktsdivisionen nästa år.

“Trailblazer” Holland tänker ta steget ner till welterviktsklassen i hopp om att ta sig tillbaka till vinstkolumnen. Holland har inte vunnit sedan han besegrade MMA-veteranen Ronaldo “Jacaré” Souza i december under fjolåret.

Holland har gått 13 matcher i UFC och har ett totalt matchfacit på 21 vinster och 7 förluster. I hans tre senaste framträdanden har han förlorat två av dem och den senaste mot Kyle Daukaus slutade i en “No Contest” efter en oavsiktlig headbutt.

Nu siktar han på att ta sig ner till welterviktsklassen i hopp om att klättra till toppen av divisionen. Holland innehar i dagsläget fjortondeplatsen i mellanviktsklassen men har tidigare varit högre upp innan han åkte på de senaste förlusterna. Med en vinst över Diaz i weltervikt finns det goda chanser att han rätt så snabbt kan få en ranking i den nya divisionen.


HETAST JUST NU


Kevin Holland har velat möta Nick Diaz sedan debuten i DWCS!

Holland har funnit popularitet bland MMA-fansen efter hans vilja att fajtas flera gånger per år och med korta mellanrum och även hans agerande i buren. Det är inte ovanligt att Holland börjar prata med sina motståndare och ibland vänder han sig även till de utanför buren.

Sedan Holland tagit sig in i UFC efter sitt framträdande har han varit intresserad av att ta sig an Diaz avslöjade han i ett meddelande till MMA Junkie.

– Jag har väntat på att få örfila “the slap man” sedan jag gjorde min debut på Dana White’s Contender Series, skrev Holland.

– Vi stötte på varandra och jag tror att det är en match där fansen vill att kommentatorerna ska hålla tyst och bara lyssna på slagen som landar och när vi snackar.

 

Vem har du som vinnare mellan Holland och Diaz?


Missa inte: UFC 269: Oliveira vs. Poirier – Matchkort, Svenska Tider, Info & Stream


Speltips inför UFC 269: Oliveira vs Poirier

I helgen kommer lättviktsbältet att stå på spel då divisionsmästaren Charles Oliveira försvarar sitt bälte mot topprankade Dustin Poirier i Las Vegas.

Galan kommer bjuda på en mängd av spännande match och ytterligare en titelmatch då dubbelmästarinnan Amanda Nunes försvarar sin bantamviktstitel mot Julianna Pena.

Tillsammans med MMAnytts samarbetspartner Bethard kan du göra galan ännu mer intressant genom att lägga en insats. Ta en närmare titt på oddsen i kvällens titelmatcher och låt oss höra vem du tror kommer vinna!

Bethard_knapp_ryggaspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Kevin HollandNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...