Kevin Lee skapar historia med Khabib – Får unik lön i Eagle FC

✔ Vill sända matcher i "Metaverse" i framtiden! ✔ Lee "respekterar örnen"

Den forna UFC-fightern Kevin Lee har gått skilda vägar med UFC och sedan dess signerat med Khabib Nurmagomedovs MMA-organisation Eagle FC. Atleten har bekräftat att en stor anledning till varför han signerat med just dem är att han fått möjlighet att få sin lön utbetald i den populära digitala valutan bitcoin.

– Ja, helt i Bitcoin, sade Lee om lönen. Jag blir den första MMA-fightern som får betalt i bitcoin. Så jag skapar historia lite allmänt.

– Min manager och mitt team hos CAA (Creative Artists Agency) jobbade på det, fortsatte Lee. De gav inte mig någon kritik när jag frågade om det så det visar hur framåttänkande de är. De har redan diskuterat olika sätt att sända (matcher) på i Metaverse och alla dessa saker var även det en bidragande faktor.


HETAST JUST NU


Kevin Lee ansluter sig till en exklusiv skara atleter som får betalt i bitcoin

Med signeringen till Eagle FC får Lee nu ansluta sig till en exklusiv skara av professionella atleter som begärt att få lönen utbetald i kryptovalutor. Namn såsom NFL:s Odell Beckham Jr och Russel Okung får i dagsläget miljontals dollar i lön, helt i bitcoin.

Den främsta anledningen till detta är givetvis den otroliga avkastning som kryptovalutan bjudit på under de senaste åren. Populariteten – och priset! – fortsätter att stiga, vilket Lee tror kommer leda till stor finansiell framgång för honom själv.

– Att få betalt i bitcoin ger mig mycket finansiell frihet. Det ger mig mycket säkerhet, eftersom jag inte nödvändigtvis behöver fajta (tack vare den höga avkastningen, reds. anm.), vilket innebär att jag kan fajta så mycket bättre eftersom jag inte oroar mig om pengarna.

“The Motown Phenom” Lee delade dessutom nyheten till sina fans i ett kryptiskt inlägg på Instagram, med en bild på sig själv tillsammans med logotypen för bitcoin.

På Instagram väljer han även att på ryska hylla promotorn Khabib, där han skriver att han “respekterar örnen”!

Tycker du att det är ett smart val av Kevin Lee att få hela lönen utbetald i bitcoin?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Kevin LeeKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...