Kevin Lee till attack mot kritikerna: “Ni kan brinna i helvetet!”

✔ "Stolt över vad jag lyckades göra"

I helgen återvände högt rankade Kevin “The Motown Phenom” Lee, 28, till UFC efter cirka ett och ett halvt års frånvaro. Han ställdes mot Daniel Rodriguez, som tog matchen på två veckors varsel, i en match där Lee var segertippad.

Som numera känt så inledde Lee starkt men halkade efter alltmer desto längre matchen gick – något av ett återkommande tema i vissa av hans matcher.

Lee har nu oroväckande matchstatistik vilket har lett till mycket kritik från fans och medier. Nu har toppfightern tagit till sociala medier för att tala ut om matchen, hans läge, och kritikerna.

– Hade ingen bra prestation senast men helt ärligt efter 500 dagar borta och flera operationer så är jag stolt över vad jag lyckades göra. Jag försökte bestiga ett väldigt stort berg och detta var bara ännu ett farthinder i vägen. Mina bästa prestationer väntar mig, det vet jag. Jag bryr mig inte om jag måste slå i huvudet för att ta mig dit jag kommer inte sluta förrän jag listar ut den här skiten. Jag tävlar fortfarande mot de bästa i världen och jag kommer inte sänka huvudet än. Om du har något negativt att säga så “fuck you” från botten av mitt hjärta. Fan ta allt hatet ni kan brinna i helvetet. Och tack till alla som har nått ut till mig med kärlek. Jag är inte färdig än. Inte alls.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Lee (@motownphenom)


HETAST JUST NU


UFC-chefen osäker gällande Lees framtid

Oavsett vad som skett så har självförtroendet alltid varit på topp för Lee. Trots hans egna positiva syn på sin karriär delas den inte av alla – inte ens hans arbetsgivare.

UFC:s vd Dana White var betydligt mer pessimistisk gällande Lees situation.

– Det är en bra fråga, sade White gällande Lees framtid i UFC. Återigen, det är en sak vi måste samlas om på tisdag och reda ut, se vad som är näst för honom – om det blir här eller någon annanstans.

Whites bekymmer är förståelig. Sedan oktober 2017 har Lee endast två segrar, samt två viktmissar, på sju gångna UFC-matcher. Många har spekulerat att viktklasserna är ett stort hinder för Lee då han anses vara något för stor för lättvikt men samtidigt inte riktigt stor nog för weltervikt.

Med undantag för Rodriguez har dessutom Lees förluster skett mot lätt- och welterviktens elit. Före detta titelhållare som Rafael dos Anjos och Tony Ferguson, samt den nuvarande lättviktsmästaren Charles Oliveira. Lees senast seger var en brutal knockout över Gregor Gillespie på UFC 244 i november 2019.

Vem borde Kevin Lee möta härnäst?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...