Kevin Lee tror att drogerna förändrat Conor McGregor: “Han har det svårt”

✔ "Hoppas att han klarar av att ta sig samman"

Conor McGregor må vara en superstjärna, men han tillhör inte längre den absoluta toppen av sporten, och hans UFC-kollega Kevin Lee tror att droger är boven i dramat.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

England - Tyskland
2.40 - 2.90
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Medan McGregor återhämtar sig från ett otäckt benbrott i sin senaste match mot Dustin Poirier så spekulerar folk i framtiden för “The Notorious”. Han gick från att skriva historia genom att bli UFC:s första dubbelmästare till att därefter åka på en riktig tuff period i sin karriär.

McGregor har nu endast en vinst på fyra matcher och många har slutat tro att han kan återskapa glansen från forna dagar. Han har istället ägnat sig åt ordkrig på sociala medier där han verkar få allt mindre sympatier från både fans och kollegor.

En av dem som känner medkänsla för McGregor är “The Motown Phenom” Lee. Han tror att droger kan ha haft en avgörande roll i McGregors nederlag i buren under den senaste tiden.

 —Jag ser en kille som är väldigt frustrerad och som fortsätter med samma gamla gimmick, sade Lee i en intervju med James Lynch. Att förlita sig på samma saker visar att han inte utvecklas, och inte heller som person. Men det är på en ny nivå nu.

— Droger är en jävla grej. Droger förändrar dig. Men jag önskar honom lycka till. Det verkar som om han har det svårt just nu, och det händer. Som en konkurrent så tittade jag aldrig åt hans håll. Naturligtvis är en match mot honom fortfarande intressant, varför inte? Men jag hoppas att han klarar av att ta sig samman.

I helgen återvänder Lee till buren då han tar sig an Daniel Rodriguez under UFC Vegas 35: Barboza vs Chikadze.HETAST JUST NU


Har Conor McGregor problem med droger?

Det är inte första gången som McGregor kopplats samman med droger. Både hans ärkerival Khabib Nurmagomedov och Khabibs manager Ali Abdelaziz har anklagat irländaren för att bruka droger och sagt att det påverkat hans prestationer som atlet.

Inför UFC 229: Khabib vs McGregor i oktober 2019 så sade Khabib att han trodde att “The Notorious” McGregor använde droger.

 — Han är som fullis, sade Khabib. Det är galet. Det är väldigt intressant att han vill slåss. När man använder mycket droger, när man dricker whiskey, hur hade du tänkt att slåss i 25 minuter?

Så sent som i denna månad sade Abdelaziz att McGregor är slut som fighter på grund av substanser.

 — Conor är inte en fighter på toppnivå, sade Abdelaziz till ESNews. Han gillar droger, man. Han behöver gå till rehab och få ordning på sitt liv, han behöver inte slåss.

Att McGregor röker cannabis ibland sticker han inte under stolen med. Men det är inget som tyder på att han har ett problem med droger.

Han är trots allt en av de mest drogtestade personer inom UFC. 2019 sade USADA:s Jeff Novitzky att McGregor var den som gjort flest drogtest sedan de började drogtesta atleter i 2015.

Då hade McGregor gjort 38 drogtester inom UFC och 11 inom boxning. Nu är han uppe i 62 drogtester inom MMA. Värt att notera att vissa droger, exempelvis kokain, inte producerat ett negativt provresultat ifall det inte är brukade i samband med en match.

Det förklarar varför en fighter nyligen blev avstängd för kokain i samband med hans UFC-debut på kort varsel.

 

Tror du Conor McGregor har problem med droger?

 

 

England vs Tyskland

 

2.40 – 2.90

 

26 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorKevin LeeSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...