Khabibs pappa ligger i koma på militärsjukhus

✔ Läget kritiskt: "Uppstod komplikationer ..."

Abdulmanap Nurmagomedov, far och coach till UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov, ligger i koma. Detta efter att ha flugits med specialflyg till ett militärsjukhus i Moskva.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Läkarna misstänker att Abdulmanap drabbats av en allvarlig lunginflammation. Läget bedöms vara kritiskt, rapporterar RT Sport.


LÄS MER: Khabibs pappa i kritiskt tillstånd – förd till Moskva med specialflyg

LÄS OCKSÅ: Conor McGregor går bananas på Twitter – Khabib svarar skoningslöst


“Abdulmanap är i dåligt skick”

En anonym källa beskriver situationen som följande, enligt Sport Express:

 – Abdulmanap är i dåligt skick, han är i Moskva och ligger i koma. Han fick inte rätt behandling i Dagestan, och det uppstod komplikationer. De flög honom till Moskva, där han nu är på ett militärsjukhus. Han är själv där, ingen familj tillåts besöka honom.

Nyheten har även bekräftats av Islam Makhachev, en nära vän och träningspartner till Khabib.

– Han är i Moskva och befinner sig i ett kritiskt tillstånd, ska Makhachev ha sagt i en livesändning på Instagram, enligt RT.


RELATERAT: Khabibs pappa kallad extremist – av UFC-legendaren


 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara