Khabib avslöjar att “hans bror” skrivit på för ONE Championship!

✔ Kommer inte ansluta sig till UFC! ✔ "Tack så mycket Chatri"

Saygid Izagakhmaev är en framstående ung welterviktare med ett matchfacit på 19-2. Just nu håller han en vinstsvit på två raka – båda submissions via rear naked choke. Den senaste förlusten kom via D’arce choke i början av 2021. Innan dess hade Saygid inte förlorat sedan 2018.

Den dagestanska brottaren är alltså en het ny talang som nu signerat kontrakt för ONE Championship. Han kommer därmed inte att ansluta sig till UFC i dagsläget tillsammans med sina dagestanska bröder.

Det är oklart varför atleten valt att signera till den asiatiska fightingorganisationen ONE istället. Hans coach kan eventuellt ha fattat det slutgiltiga beslutet.


HETAST JUST NU


Khabib levererar nyheten!

Det är ingen annan än tidigare lättviktsmästare i UFC Khabib Nurmagomedov, numera en framgångsrik coach, som kommit ut med nyheten. Såhär skriver han på Twitter:

– Jag vill dela nyheter med er killar, skrev Khabib. Min broder Saygid Izagakhmaev har signerat kontrakt med ONE Championship och hans nästa match kommer att vara i December. Tack så mycket Chatri Sityodtong, det skulle ha varit omöjligt utan dig, vi ses min vän, det var trevligt att träffa dig.

Än så länge har Saygid inget konkret datum för debuten, men med två planerade galor i december kan man eventuellt få se honom om ett par månader. Officiellt besked bör komma inom snar framtid.

 

Varför har Khabib valt att skicka Saygid Izagakhmaev till ONE?

 


MISSA INTE: Aspen Ladd ersätter Holly Holm mot Norma Dumont på UFC Vegas 40!


Speltips inför UFC Vegas 40!

Holly Holm tvingades dra sig ur huvudmatchen på UFC Vegas 40, men som tur nog hoppar Aspen Ladd in och ersätter mot Norma Dumont!

För fans av Ladd är detta otroligt bra nyheter, eftersom hon både är favoriten och får gå upp en viktklass. Våra samarbetspartners erbjuder dig riktigt bra odds inför matchen: 1.70 (Betsafe) för Ladd och 2.20 (Bethard) för Dumont. Varför inte göra en redan spännande match mer nervkittlande?

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...