Khabibs ultimatum – till Conor McGregor: “Enda sättet”

✔ "Får ingen titelchans - om inte ..."

UFC:s vd Dana White har gång på gång hävdat att Conor McGregor står på tur för vinnaren i titelfighten mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson. Detta medan den obesegrade UFC-mästaren Nurmagomedov i sin tur vidhållit något helt annat.

“The Eagle” har nämligen påstått att det skulle krävas tio segrar i rad, för att göra McGregor kvalificerad för en ny chans på bältet. Men nu ställer lättviktsmästaren ett nytt ultimatum till rivalen, via sin manager Ali Abdelaziz.


LÄS MER: Khabib blandar in Conor McGregors son – i sitt senaste utspel

LÄS OCKSÅ: Dana White hotad med våld – här går UFC-stjärnan över gränsen!


– Om Khabib vinner den 18 april så kommer inte Conor McGregor få någon titelchans – det är så enkelt, säger Ali Abdelaziz i en intervju med ESPN och tillägger:

– Det enda sättet för Conor McGregor att fightas för titeln är om han besegrar någon som Justin Gaethje. Om han skulle göra det, så skulle det vara svårt att förneka honom.

Dana Whites svar – om Khabib vs McGregor

I samma intervju presenterar Abdelaziz även en teori om varför McGregor ännu inte har mött Gaethje – trots flera utmaningar.

– Justin Gaethje tar folk till en annan plats. Många klarar inte av det och bryts ner, och vi har sett Conor McGregor brytas ner förut. Justin Gaethje är en mardrömsmatch för honom, menar stjärnmanagern.

Nu återstår det att se om UFC-bossen kommer stå fast vid sina tidigare ord, eller ge med sig och boka in McGregor mot Gaethje.

– Vi får se, konstaterar Dana White, när ESPN frågar honom om Abdelaziz ultimatum.


RELATERAT: Conor McGregor rasar mot kvinnoföraktet – från Khabibs lagkamrat


 

Kategorier
Conor McGregorJustin GaethjeKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara