Khabibs pappa med oväntad gest – bjöd in McGregor på middag

✔ Fina orden - om bittra rivalen: "Vår ärade gäst"

Relationen mellan UFC-stjärnorna Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov har varit minst sagt infekterad under en längre tid.

Läs mer: Khabib vs McGregor 2 kan bli av – och här är hutlösa lönen

Det hela började i samband med att McGregor attackerade en buss som Khabib befann sig i, och kulminerade i skandalscener då ett storbråk bröt ut efter deras möte på UFC 229 för ett och ett halvt år sedan.

Khabibs pappa om McGregor: “Vår ärade gäst”

Men det verkar iallafall som att Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov försökt mäkla fred mellan Team Khabib och McGregor.

I en tidigare intervju avslöjar Abdulmanap nämligen att han förlåtit irländaren – och bjudit hem honom på middag.

– Jag har bjudit in honom. Om han kommer till Dagestan skulle han vara vår ärade gäst, säger Abdulmanap bland annat om McGregor.

Se stycket ur intervjun nedan! (Via Twitter:)

Conor McGregor stod själv för en fin gest i dagarna då han skickade sina lyckönskningar till den sjuke Abdulmanap, som för tillfället befinner sig i kritiskt tillstånd efter komplikationer som uppstått från COVID-19, eller coronaviruset.

Läs också: Khabib avslöjar om corona: fadern allvarligt sjuk – och många i familjen har dött

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara