Khabib vs. McGregor 2

Khabibs känga – till Conor McGregor: “Finns bara en…”

✅ Fortfarande bittra rivaler - efter tidernas största MMA-fight

Nyheten om att Conor McGregor ska ha gått i pension har skapat rubriker världen över. Det var en oväntad och chockerande nyhet för många, då en ny match har ryktats vara i görningen för irländaren under en längre tid. Detta har även skapat skepticism kring McGregors påstående, då han tidigare år 2016 också sa sig lägga handskarna på hyllan – bara för att återvända kort senare.


LÄS MER: Conor McGregor går i pension!


Nu har nyheterna nått ärkerivalen och den regerande lättviktsmästare i UFC; Khabib Nurmagomedov – som klargör att han själv är divisionens enda konung.

– Det kan bara finnas en kung i djungeln. Bara en, skriver Nurmagomedov (via Twitter):

Möttes i den största UFC-matchen någonsin

Inför UFC 229, som i dagsläget är sist bägge fighters tävlade, nådde intresset för matchen nya höjder. Galan slog rekord gällande antal pay-per-view-köp och det resulterande kaoset efteråt, där Nurmagomedov gav sig på McGregors hörna, ledde till hårda straff – samt ytterligare uppmärksamhet.

I dagsläget har ingen av herrarna bokats för match. Flera fighters har dock visat intresse för att möta McGregor, som exempelvis publikfavoriten Donald “Cowboy” Cerrone.

Nurmagomedovs nästa match är oklar. Härnäst kommer fjäderviktsmästaren Max Holloway att möta Dustin Poirier om interimtiteln i lättvikt, och vinnaren förväntas möta Nurmagomedov inom en snar framtid.


Relaterat:


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara