Vändningen: Khabib redo för McGregor-rematch: “Moskva väntar på honom”

✅ Utspelet: "Tar emot honom" ✅ Kravet: "Om han vill ha matchen ..."

Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov är UFC:s största stjärnor, och gjorde förra året upp i en mycket uppmärksammad titelmatch på UFC 229.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Läs mer: Khabib i förhandlingar med UFC – om match på jättearena

Matchen slutade i en seger via submission för Khabib, och efterföljdes av skandalscener när den obesegrade dagestaniern stormade ur oktogonen och gav sig på McGregors team.

Sedan dess har många velat se en returmöte mellan de båda stjärnorna – men Khabib har varit tydlig med att han inte tycker att McGregor förtjänar en rematch.

Vändningen: “Väntar på honom”

Nu verkar det dock som att man ändå öppnar för ett nytt möte med irländaren från Khabibs sida. Det var Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov som i ett nyligt uttalande utmanade McGregor till ett möte i den ryska huvudstaden Moskva.

– Om McGregor vill ha matchen så väntar Moskva på honom. En gång sade han att han har fler fans där än Khabib. Vi vill ta emot honom i Moskva. Han är välkommen – vi väntar, säger Abdulmanap Nurmagomedov till ryska RT.

Läs mer: Conor McGregor utmanar Khabib Nurmagomedov – till rematch i Ryssland!

Återvände och försvarade titeln

Khabib återvände nyligen från avstängningen efter det senaste mötet mot McGregor, och försvarade sitt lättviktsbäte mot Dustin Poirier som han besegrade via submission.

McGregor däremot har inte gått någon match sedan UFC 229 – men har som vanligt omgärdats av ett flertal rykten om vem han potentiellt kan möta härnäst.

 

Vill ni se Khabib vs. McGregor i Moskva? Kommentera nedan!

 

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara