Khabib om McGregor-skandalen: “Borde sitta i finkan”

✅ Totalsågar rivalen: "Det här är riktigt illa ..." ✅ Sköna uppmaningen - till irländska regeringen

UFC-stjärnan Conor McGregor är återigen i hetluften. Detta efter att video från en övervakningskamera släppts via TMZ – som visar hur irländaren drämmer till en gammal man rakt i ansiktet inne på en pub i Irland.


RELATERAT: Skandalvideon: Här blir en äldre man slagen i ansiktet – av Conor McGregor!


Händelsen ska ha ägt rum i april. Videon läcktes dock först under gårdagen och har givetvis fått många att reagera starkt. En av dem är McGregors rival – UFC:s obesegrade lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov.

– Det här är riktigt illa. Även om (den äldre mannen, reds. anm.) slår dig i ansiktet tio gånger – du (McGregor, reds. anm.) kan inte slå honom i ansiktet. Det går inte. Vi måste respektera de äldre. Jag förstår inte, säger Khabib Nurmagomedov till TMZ Sports.

Uppmaningen – till Irlands regering: “Send him location!”

Enligt Nurmagomedov borde “The Notorious” sitta inspärrad vid det här laget.

– Ett fan skickade ett meddelande idag och sa, “kommer du ihåg när han försökte bjuda dig på whiskey och du inte tog emot det? Varför slog han inte dig?” Och nu går han loss mot gamlingar. Jag tycker de borde sitta i finkan, säger Nurmagomedov.

McGregor har inte gripits för händelsen – något som “The Eagle” starkt ifrågasätter.

– Hände det här i Irland? Vad har hänt med den irländska regeringen? Vi från Ryssland har problem med visum, varför har den här jäkla snubben inget visumstrul i USA? frågar han sig och uppmanar den irländska regeringen att “send him location” samt “smash him.”

Du som inte förstår det roliga behöver kolla in klippet nedan från april 2018, precis efter den ökända busskandalen:

Hör allt Khabib Nurmagomedov har att säga om Conor McGregor i videorutan ovan!


LÄS MER: Dana White om Conor McGregors nya skandal: “När ska han sluta?”

LÄS OCKSÅ: Conor McGregors 5 största skandaler


Håller ni med Khabib Nurmagomedov? Hur många skandaler ska det egentligen ta innan Conor McGregor får någon kännbar påföljd? Kommentera!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara