Khabib Conor McGregor UFC MMA
Foton: Mark J Rebilas samt Stephen R Sylvanie - USA TODAY Sports

Khabib om UFC:s planer för Conor McGregor: “En välorganiserad cirkus”

✅ "Deras plan fungerade ..."

Khabib Nurmagomedov imponerades inte av Conor McGregors blixtsnabba seger mot Donald “Cowboy” Cerrone – men han tror inte heller att mötet var uppgjort på förhand.

Läs mer: Khabib erbjuden superlön för returmatch mot McGregor – i Saudiarabien

Enligt UFC:s lättviktsmästare skulle UFC aldrig ta en sådan risk. Däremot menar han att UFC valde ut en perfekt motståndare för McGregors comeback.

– En så stor organisation med en så lång historia kommer inte att ta den risken. Om någon skulle få reda på att matchen var uppgjord skulle det vara ett hårt slag mot UFC:s rykte. Dock valde de en bra motståndare. En motståndare som aldrig vunnit något seriöst. Det är en välorganiserad cirkus, säger Khabib (via ryska RT).

“Hans tid är ute”

Khabib menar också att UFC:s plan för den irländske superstjärnan fungerade. Detta eftersom hajpen kring McGregor återuppstått efter segern mot “Cowboy” – en seger som Khabib dock inte ger mycket för.

Läs också: Khabibs intressanta krav – för att möta Floyd Mayweather

– De valde honom (Cerrone, reds. anm.) och deras plan fungerade. Folk började prata om det igen, en rematch och andra saker. Cerrone har förlorat sju av sina tio senaste matcher. Han går ut tio gånger och förlorar sju, och nu är han en legend? Låt vara att han är en legend, men hans tid är ute, avslutar Khabib.

Khabib kommer att ställas mot Tony Ferguson i sitt nästkommande försvar av lättviktstiteln. Matchen äger rum på UFC 249 i Brooklyn den 18 april.

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...