Foton: Tim Groothuis/Witters Sport via USA TODAY Sports samt Noah K. Murray-USA TODAY Sports. Foto i mitten: Skärmdump via VIaplay

Khabibs hån mot Ronaldo – efter missen

✅ Kaxiga passningen: "Tacka gud för att ..."

Under gårdagen tog det ryska fotbollslaget Lokomotiv Moskva emot Juventus i Champions League – och en av dem som var på plats på hedersläktaren var UFC-stjärnan Khabib Nurmagomedov.

Under matchen fick vi se hur Juventus superstjärna Cristiano Ronaldo fick ett mål “stulet” av lagkamraten Aaron Ramsey – något som roade Khabib. Matchen slutade sedan i en 2-1-seger för Juventus, men Ronaldo lyckades aldrig göra mål på det ryska hemmalaget.

“Lyckades inte – tacka gud”

Ronaldo och Khabib är bekanta sedan tidigare, och när “The Eagle” fick frågan om sina intryck från matchen svarade han följande:

– Ronaldo hade tre chanser att göra mål men lyckades inte. Och tacka gud för att han inte gjorde mål! sade Khabib till Sport 24 med ett skratt.

Khabib, som är UFC:s lättviktsmästare, besegrade nyligen Dustin Poirier då han försvarade titeln på UFC 242 i Abu Dhabi. Den obesegrade dagestaniern väntas nu ställas mot Tony Ferguson i sitt nästa titelförsvar.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...