GÅSHUD! Se nya UFC-trailern för Khabib vs. Tony Ferguson!

✔ "Historiens mest efterlängtade UFC-fight"

Femte gången gillt. Nästa månad är det äntligen dags för UFC 249 och supermatchen Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson, som marknadsförs som “historiens mest efterlängtade UFC-fight” av den världsledande MMA-organisationen.

Närmare bestämt den 18 april smäller det i Brooklyn, New York, när världens två bästa lättviktare äntligen drabbar samman. Nyligen släppte UFC en ny trailer för den högintressanta titelfighten – spana in videon nedan (via YouTube)!

I tjafs på hetsiga presskonferensen

Den regerande lättviktsmästaren Nurmagomedov är obesegrad som MMA-fighter med ett av sportens absolut bästa matchfacit på 28-0. Både han och Ferguson – som tidigare vann interimtiteln – har vunnit tolv raka matcher i UFC.

Nyligen hölls en presskonferens med stjärnorna i Las Vegas, där det minst sagt blev en hetsig stämning. Läs mer om det här.


RELATERAT: Tony Ferguson ber reporter dra åt h*lvete – efter känsliga frågan


Vem vinner – Khabib Nurmagomedov eller Tony Ferguson? Kommentera!

Kategorier
Khabib NurmagomedovSenaste NyttTony FergusonUFC 249

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...