Foton: Per Haljestam-USA TODAY Sports samt Joe Camporeale-USA TODAY Sports.

Khabibs intressanta krav – för att möta Floyd Mayweather

✅ "När som helst - på ett villkor ..."

Khabib Nurmagomedov är för närvarande aktuell med sitt kommande försvar av UFC:s lättviktstitel mot Tony Ferguson – men det hindrar inte “The Eagles” team från att hålla utkik efter andra utmaningar.

Relaterat: Khabib har ett meddelande – till Conor McGregor

Tidigare under veckan lade den obesegrade boxningslegendaren Floyd “Money” Mayweather upp ett inlägg på Instagram där han hintade om en match mot dagestaniern – och nu bekräftar Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov att en sådan match kan komma att ske i framtiden.

Kravet: “Varför inte?”

Man har dock ett minst sagt intressant krav. Abdulmanap uppger att Khabib är redo att möta Mayweather under elva ronders boxning, men bara om man avslutar med en MMA-rond.

– Låt oss avsluta saker och ting med Tony Ferguson. Därefter kommer vi att jobba med Vasily Lomachenko i sex månader, sen blir det en boxningsmatch. Vi kör vilken dag som helst, var som helst, med bara ett villkor – att vi kör elva ronder boxning och en rond i MMA, säger Abdulmanap Nurmagomedov.

Enligt pappa Nurmagomedov vore detta inte mer än rätt:

– Vi går elva ronder mot den bästa boxaren, så varför inte gå en enda rond med MMA-regler mot oss? frågar sig Abdulmanap.

Mayweather har tidigare tagit sig an Khabibs rival, Conor McGregor, i en mycket omtalad boxningsmatch. Det mötet slutade i en knockoutseger för “Money”, som avslutade den irländska MMA-stjärnan i den tionde ronden.

Vad tror ni? Hade Floyd Mayweather överlevt en MMA-rond mot Khabib?

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara