Khabib förutspådde förlusten: “Tony Ferguson är slut”

✔ "Tony Ferguson är slut" ✔ Förutspådde ännu en förlust för flera månader sedan

2020 har varit ett tufft år för många. Ett stort antal MMA fighters har drabbats hårt av diverse anledningar, och lättviktaren Tony Ferguson har fallit hårt – Något som Khabib Nurmagomedov förutspådde som slut för sin rival för flera månader sedan.

Ferguson gick från att ha haft den längsta vinstsviten i lättviktsdivisionen till att nu ha två raka, ensidiga förluster bakom sig. Han ställdes i helgen mot världssjuan Charles Oliveira, och blev totaldominerad i tre ronder.


HETAST JUST NU


 

“Tony Ferguson är slut nu”

Detta nederlaget följde ännu en förödande förlust tidigare i år mot Justin Gaethje. Svackan är nu ett faktum, och Nurmagomedov påstod just det i oktober i år.

– Tony Ferguson är slut nu. Han kommer komma tillbaka, och någon kommer slå honom igen, tror jag. För att när du tar sådan skada kommer du aldrig vara likadan. Aldrig. Inte ens om du är Tony Ferguson, berättade Nurmagomedov för ESPN.

Nurmagomedov och Ferguson har bokats för match fem gånger, men varje gång har olyckliga omständigheter ställt in deras möte. Sjukdomar, skador och senast en världsomfattande pandemi har satt käppar i hjulet för matchningen. Senast på UFC 249 valde Ferguson att istället möta ersättaren Gaethje om interimtiteln – Något som kan ha visat sig vara ett stort misstag.

Ferguson, som förberett sig för Nurmagomedov’s stil i flera månader, blev dominerad av den hårt slående Gaethje, som fick in otaligt många träffar som hade knockat de flesta. Trots en tapper insats blev Ferguson avslutat via teknisk knockout i den femte ronden.

Lättviktsdivisionen har historiskt sett varit en av de mest talangrika i UFC, ett faktum som kvarstår med toppnamn som Conor McGregor, Dustin Poirier och Dan Hooker i divisionens elit. Det återstår att se om Ferguson kan återta en plats nära toppen av divisionen.

Håller du med Khabib – Är Tony Ferguson slut?

 

Prenumerera på vår svenska YouTubekanal!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...