Khabib ger svar på Khamzats kontroversiella kommentarer

✔ "Jag förväntade mig aldrig något från denna personen"

Nu har MMA-legendaren och forne UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov uttalat sig om svenske Khamzat Chimaevs kontroversiella kommentarer.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Det var för cirka två veckor sedan som Chimaev anslöt sig till en livesändning på Instagram med den hårt kritiserade tjetjenske ledaren Ramzan Kadyrov. Tidigare har Kadyrov haft en stark och respektfull relation till Khabib, men tonen i sändningen ändrades och blev alltmer negativ.

Kadyrov kallade Khabib för ett “UFC-projekt” och ifrågasatte om den forne UFC-mästaren hade klarat sig lika bra i den ryska organisationen ACA. Khamzat inflikade och sa att de kunde “slita isär” Khabib.

Nyligen närvarade Khabib under ett Eagle FC-event – en organisation som den forne UFC-mästaren själv äger. Han tillfrågades om Khamzats kommentarer och gav en kylig respons.

– Jag blev inte [besviken], sade Khabib. Jag har aldrig träffat honom, vi har pratat i telefon. Man blir bara besviken på någon när man förväntar en viss sorts respons från honom. Jag förväntade mig aldrig något från denna personen. Det är hans rätt, om han tycker att det han sa var nödvändigt, låt honom skriva vad han vill. De frågorna är för honom.HETAST JUST NU


Khabib: “Vad kände jag? Ingenting”

Khabibs kusin Abubakar Nurmagomedov höjde ett varningsfärger och varnade Khamzat för sitt sätt att uttrycka sig. Dock verkar Khabib ointresserad av UFC-svenskens kommentarer.

– Alla har sina egna åsikter, så jag låter det vara, fortsatte Khabib. Jag såg inte Ramzan Kadyrovs livesändning, jag läste bara vad [media] skrev. Vad kände jag? Ingenting. Hela världen pratar om mig. Jag ser inget förolämpande i uttrycket “UFC-projekt”.

Khabib gick i pension till följd av sin submissionvinst över Justin Gaethje på UFC 254 i oktober förra året.

Å andra sidan siktar Khamzat på comeback till UFC till sommaren efter att ha kämpat med biverkningar från covid. Förhoppningsvis blommar inte dispyten mellan Khamzat och Khabib upp ytterligare.

 

Är tjafset mellan Khabib och Khamzat officiellt över?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khabib NurmagomedovKhamzat ChimaevSenaste Nytt

Svara

Sverigeoddsen – UFC Vegas 61

OKT. 1: UFC Vegas 61

UFC Fight Night: Dern vs. YanODDSSPELBOLAG
Ilir Latifi Rond 13.40
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 27.00
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 312.00
Ilir Latifi via Submission10.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...